ΖΩΔΙΑ

Οι τυχεροί του Σαββατοκύριακου: Αυτά τα 2 ζώδια θα ζήσουν μεγάλες στιγμές πριν από την πανσέληνο


JTeam

19 Ιουλίου 2024

Οι τυχεροί του Σαββατοκύριακου: Αυτά τα 2 ζώδια θα ζήσουν μεγάλες στιγμές πριν από την πανσέληνο
Freepik
Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό γι’ αυτά τα δύο ζώδια

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την επίσημη έναρξη του Σαββατοκύριακου - το τρίτο του Ιουλίου - και το μυαλό μας ήδη τρέχει σε παραλίες και δροσερά κοκτέιλ. Για όσους η άδεια ξεκινάει τον Αύγουστο, τα Σαββατοκύριακα είναι μια καλή ευκαιρία για βουτιές στις παραθαλάσσιες περιοχές της πόλης ή μονοήμερες αποδράσεις.

Αυτό το γνωρίζουν καλά δύο από τα ζώδια του κύκλου και αυτό το Σαββατοκύριακο πρόκειται να ζήσουν μεγάλες στιγμές. Η ανεβασμένη διάθεση, η ψυχική ηρεμία και ισορροπία που νιώθουν βγαίνουν προς τα έξω, προσελκύοντας τους ανθρώπους γύρω τους. Η ενέργειά τους κυριαρχεί στον χώρο και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο.

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, μια εξέλιξη στη δουλειά, ένα τραπέζι στο αγαπημένο σου μαγαζί που ποτέ, όμως δε βρίσκεις ή μια επιστροφή από το παρελθόν ενδέχεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τους το Σαββατοκύριακο. Γενικότερα, η τύχη είναι με το μέρος τους. Για ποια ζώδια μιλάμε; Για τον Ταύρο και τον Τοξότη.

Τα τυχερά ζώδια του Σαββατοκύριακου

  • Ταύρος

Ο Ταύρος θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του αυτό το Σαββατοκύριακο. Να ξεκουραστεί ψυχικά και σωματικά, χαλαρώνοντας σε μια ξαπλώστρα. Και μπορεί αντί για ξαπλώστρα να είσαι στον καναπέ του σπιτιού σου, όμως το δεδομένο είναι ότι θα καταφέρεις να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις μαζί με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η τύχη σε συνοδεύει σε κάθε βήμα σου κι έτσι μην εκπλαγείς, αν δεις πολλές από τις σκέψεις σου να γίνονται πραγματικότητα. Παράλληλα, τα οικονομικά ζητήματα λύνονται από τη μια στιγμή στην άλλη με ένα απρόσμενο τρόπο.

  • Τοξότης

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο τύχη για τον Τοξότη. Η προσπάθεια του προηγούμενου διαστήματος θα αποφέρει καρπούς νωρίτερα από το προβλεπόμενο, ενώ οικογενειακά θέματα θα λυθούν οριστικά. Μπορεί να είναι μόνο δύο ημέρες, αλλά μην εντυπωσιαστείς αν το κινητό σου χτυπήσει και ακούσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Γενικότερα, όλα τα στη ζωή σου έχουν πάρει τον δρόμο τους και κινούνται με τους σωστούς ρυθμούς στον σωστό δρόμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.