ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και διακοπές: Το ιδανικό νησί για σένα που πρέπει να επισκεφτείς αυτό το καλοκαίρι


JTeam

20 Ιουλίου 2024

Ζώδια και διακοπές: Το ιδανικό νησί για σένα που πρέπει να επισκεφτείς αυτό το καλοκαίρι
Pexels
Τα άστρα μίλησαν

Ναι, όλα τα ζώδια θέλουμε να περνάμε τέλεια στις διακοπές μας, αυτές άλλωστε περιμένουμε όλη τη χρονιά για να χαλαρώσουμε, να ηρεμήσουμε, να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε ωραίες εικόνες και αναμνήσεις.

Έτσι και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να την βγάλουμε καθαρή το Φθινόπωρο που θα επιστρέψουμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις και τα deadlines.

Ποιος είναι όμως ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός όλων;

Δες αναλυτικά τη λίστα που ακολουθεί και θα έχεις την απάντησή σου.

Κριός: Πήγες για πρώτη φορά στην Αντίπαρο πριν αρκετά χρόνια και την ερωτεύτηκες παράφορα. Και δικαιολογημένα αφού ο χρόνος εκεί κυλάει διαφορετικά, πιο αργά και πιο ποιοτικά. Επίσης είχες τη δυνατότητα τις φορές που ήθελες κάτι κοσμοπολίτικο και με περισσότερο κόσμο, να πήγαινες στην Πάρο που είναι δίπλα. Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει και πια στην Αντίπαρο γίνεται χαμός, παρόλα αυτά δεν μπορείς να την απαρνηθείς και συνεχίζεις να την επισκέπτεσαι με την ίδια χαρά και τον ενθουσιασμό.

Jenny.Gr
Pexels

Ταύρος: Οι παραλίες με τα τιρκουάζ νερά και τον λίγο κόσμο είναι αυτά που πάντα θέλεις και έχεις στις προτεραιότητές σου όταν ψάχνεις που θα περάσεις το καλοκαίρι σου. Επειδή λοιπόν είμαστε στο μυαλό σου και θέλουμε να σου δώσουμε χαρά, σου έχουμε το νησί που θα σε ξετρελάνει, αν φυσικά ακόμα δεν το έχεις επισκεφτεί. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η μαγευτική Αστυπάλαια.

Δίδυμος: Επειδή γενικά βαριέσαι εύκολα, αλλάζεις γνώμη συχνά και βρίσκεται σε έναν... αναβρασμό, τα μεγάλα νησιά είναι αυτά που σου ταιριάζουν γάντι. Γιατί; Μα επειδή σου προσφέρουν πολλές επιλογές για να κάνεις πολλά πράγματα και να περάσεις τέλεια - ένα σακίδιο και έξω, σαν κλώνος της... Ντόρας της εξερευνήτριας. Έτσι λοιπόν άμεσα εισητήριο για τη Ρόδο χωρίς δεύτερη σκέψη και δεν υπάρχει με τίποτα περίπτωση να το μετανιώσεις.

Καρκίνος: Με τη φασαρία και τα πολλά πολλά δεν τα πας καλά. Όχι μόνο στις διακοπές αλλά και όλο το χρόνο. Γι' αυτό και διακοπές για σένα σημαίνουν απόλυτη ησυχία, άδειασμα του μυαλού από περιττά πράγματα και τακτοποίηση σκέψεων και επιθυμιών. Αν ψάχνεις το νησί που θα σε ξετρελάνει και θα σου ικανοποιήσει απλόχερα όσα ζητάς, αυτή είναι η Θάσος.

Jenny.Gr
Pexels

Λέων: Σου αρέσει η διασκέδαση, η μουσική, οι μεγάλες παρέες, οι παραλίες με τα μαγευτικά νερά και είσαι περισσότερο φαν του Ιονίου παρά του Αιγαίου; Ε, τότε έχουμε το νησί που θα μιλήσει στην καρδιά σου. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η Ζάκυνθος, το Φιόρο του Λεβάντε όπως το αποκαλούν οι... φίλοι και οι γνωστοί. Αν δεν το είχες βάλει ποτέ στο πρόγραμμά σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις.

Παρθένος: Θες να αφήσεις το αυτοκίνητο πίσω, μια σχέση που σε βασανίζει και όλα όσα σε απασχολούν και το μόνο που επιθυμείς είναι να πάρεις το μαγιό σου και τα αθητικά σου και να φύγεις; Ε, τότε το Καστελόριζο είναι το ιδανικό νησί για σένα. Εδώ μπορείς να κάνεις πολλά, όμως σου προτείνουμε να βρεθείς στη Μπλε Σπηλιά. Πηγαίνεις με ένα θαλάσσιο ταξί, κολυμπάς και ίσως συναντήσεις και φώκιες.

Ζυγός: Η Ικαρία, αυτό το νησί - εμπειρία είναι διάσημο για την μακροβιότητα των κατοίκων, οι οποίοι ακολουθούν τον δικό τους τρόπο ζωής, αργό και χωρίς ιδιαίτερες έννοιες. Εδώ μπορείς να κολυμπήσεις, να φας ωραία και φυσικά να βρεθείς στα παραδοσιακά πανηγύρια και να χορέψεις με την ψυχή σου. Σκέφτεσαι άραγε κάτι καλύτερο για αυτό το καλοκαίρι; Δεν νομίζουμε.

Jenny.Gr
Pexels

Σκορπιός: Υπέροχες παραλίες με άμμο για να κάνεις ηλιοθεραπεία, νερά που σε μαγνητίζουν, συγκλονιστικό φαγητό και μια σειρά από θαλάσσια σπορ που στάνταρ θα σου αρέσουν πολύ. Επίσης ορεινά χωριά με φιλόξενους κατοίκους και πολιτισμό παντού, από την αρχαιότητα μέχρι τον Μεσαίωνα. Ποιο νησί συνδυάζει όλα τα παραπάνω; Μα φυσικά η Νάξος.

Τοξότης: Πράσινο παντού, παραλίες με πέτρες και βότσαλα - εκτός από την Παχιά άμμο- δεκάδες μικρές πισίνες με παγωμένο νερό που σχηματίζουν οι καταρράκτες, διαδρομές για περπάτημα και εξερευνήσεις, μικρά μαγαζιά για να απολαύσεις τον ελληνικό καφέ σου ή μια ομελέτα αλλά και φαγητά που προσφέρουν ιδιαίτερη ικανοποίηση στον ουρανίσκο σου. Μόλις διάβασες λίγα από όλα όσα θα δεις και θα κάνεις στη Σαμοθράκη. Τα υπόλοιπα από κοντά.

Αιγόκερως: Η Λευκάδα, το νησί του Βαλαωρίτη και του Σικελιανού με το Κάθισμα και το Πόρτο Κατσίκι, την πλατεία της Καρυάς με τα πλατάνια που θα σου δώσουν τον ίσκιο που λαχταράς για να απολαύσεις τον παγωμένο σου καφέ, οι βουτιές στους καταρράκτες του Νυδρίου κ.α. είναι μερικά από τα οποία μπορείς να βάλεις στη λίστα σου με τα απαραίτητα. Σίγουρα θα βρεις κι άλλα και θα την μεγαλώσεις.

Jenny.Gr
Pexels

Υδροχόος: Στη Φολέγανδρο, ένα από τα πιο μικρά νησιά των Κυκλάδων, με 32 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκταση και περίπου 650 μόνιμους κατοίκους, θα περπατήσεις πολύ -πάρε και δεύτερο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια- και θα ανακαλύψεις υπέροχα σημεία και γωνίες που σε περιμένουν. Εμείς πάντως σου προτείνουμε τη διαδρομή Χώρα – Σταυρός – Χριστός – Φηρά – Αγκάλη που χρειάζεσαι 45 λεπτά για να τη διανύσεις.

Ιχθείς: Η Κως σου ταιριάζει απόλυτα και αν δεν το πιστεύεις ακόμα σου έχουμε τα επιχειρήματα που θα σε κάνουν να την επισκεφτείς και να την ζήσεις. Τι μπορείς να κάνεις όμως στο νησί; Έχουμε και λέμε... Από επίσκεψη στο κάστρο της Αντιμάχειας και ηλιοβασίλεμα στη Ζια, μέχρι εξερεύνηση του δάσους της, βόλτα στη χώρα, μπάνιο στο καμάρι της Κεφάλου κ.α.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS