ΖΩΔΙΑ

Νέα εποχή γι’ αυτά τα 2 ζώδια στην προσωπική ζωή τους - Έρχονται ριζικές αλλαγές


JTeam

25 Αυγούστου 2024

Νέα εποχή γι’ αυτά τα 2 ζώδια στην προσωπική ζωή τους - Έρχονται ριζικές αλλαγές
Freepik
Τρία ζώδια θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές σε επίπεδο σχέσεων

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινάει σε μερικές ώρες και έτσι η άφιξη του Σεπτέμβρη και γενικότερα του φθινοπώρου βρίσκεται προ των πυλών. Συνεπώς, έφτασε η στιγμή για αναδιοργάνωση, ανασύνταξη και επιβολή νέων στόχων. Σύμφωνα με τα άστρα, δύο από τα ζώδια του κύκλου θα βιώσουν ριζικές αλλαγές στην προσωπική ζωή τους.

Η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα, συνεπώς θα κοιτάξουν με σοβαρότητα βαθιά μέσα στις σχέσεις τους και θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Εντάσεις, δεύτερες σκέψεις, διαπληκτισμοί και διαφωνίες έρχονται στην επιφάνεια, με το πεδίο να γίνεται όλο και πιο θορυβώδες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και να σκεφτείς ρεαλιστικά και με καθαρή σκέψη.

Τα ζώδια που θα έρθουν αντιμέτωπα με αλλαγές

Αιγόκερως

Η ευαίσθητη πλευρά σου έρχεται στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να κινείσαι με βάση τα συναισθήματα, τα οποία την τρέχουσα περίοδο είναι ποικίλα. Οι αρνητικές σκέψεις που έχουν κατακλύσει το μυαλό σου λειτουργούν σαν ένα βαρίδι και δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις. Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο όσον αφορά στο κομμάτι της σχέσης σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, καθάρισε τη σκέψη σου και τότε θα πράξεις αυθόρμητα, αλλά σωστά.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς διανύει μια περίοδο που βλέπει όλα όσα κάνει ο σύντροφός του ως απειλή. Όσο κι αν προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, είναι εγκλωβισμένος σε όσα δεν του αρέσουν στη σχέση του και μάταια προσπαθεί να ξεφύγει από αυτό το σκεπτικό. Μήπως αντί να προσπαθείς να αποδεχτείς κάτι που δεν σου αρέσει, να εκφράσεις την άποψή σου και να κινηθείς αναλόγως; Σκέψου καλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.