ΖΩΔΙΑ

Οι «σχεσάκηδες» του ζωδιακού κύκλου: Τα 3 ζώδια που επιδιώκουν πάντα να είναι σε σχέση


JTeam

6 Σεπτεμβρίου 2024

Οι «σχεσάκηδες» του ζωδιακού κύκλου: Τα 3 ζώδια που επιδιώκουν πάντα να είναι σε σχέση
Unsplash
Απεχθάνονται τη single ζωή και θέλουν πάντοτε να έχουν ταίρι

Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Κάποιοι νιώθουν χαρά και ευχαρίστηση να βρίσκονται συνεχώς σε σχέσεις, πέφτοντας στην αγκαλιά του Θεού Έρωτα, ενώ άλλοι απολαμβάνουν τις περιόδους μοναξιάς, που ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και τις ανάγκες τους. Και οι δύο φάσεις ζωής έχουν πλεονέκτηματα και καλό θα ήταν κάθε φορά να χαιρόμαστε το παρόν, γιατί δεν πρόκειται να ξαναέρθει.

Στο πεδίο της αστρολογίας, τώρα, υπάρχουν τρία ζώδια, τα οποία λατρεύουν να βρίσκονται σε σχέσεις. Η κοινή καθημερινότητα με κάποιον άλλον τους δίνει ζωή, θέλουν να νιώθουν συνεχώς ερωτευμένοι και να μοιράζονται στιγμές. Ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για αυτά τα ζώδια και αυτός είναι ο λόγος που περνούν γρήγορα από τη μια σχέση στην άλλη. Γενικότερα, απεχθάνονται τη μοναξιά και επιδιώκουν τη συντροφικότητα.

Τα ζώδια που θέλουν πάντα να είναι σε σχέση

Κριός

Αν είσαι Κριός ή έχεις πολλούς πλανήτες στον Κριό, τότε σίγουρα ανήκεις σε αυτή την κατηγορία. Ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός που φέρεις αποτελούν κομμάτια της γοητείας σου και δύσκολα θα «ξεμείνεις» από επιλογές. Ο έρωτας σου «χτυπάει» την πόρτα σε απρόσμενες στιγμές και εσύ, χωρίς να το πολυσκεφτείς, πέφτεις με τα μούτρα και το βροντοφωνάζεις. Όταν είσαι ερωτευμένος, είσαι στα καλύτερά σου.

Ζυγός

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, συνεπώς έχει πολλά ρομαντικά στοιχεία και επιδιώκει να βρίσκεται σε σχέση. Μέχρι να φτάσει, όμως, σε αυτό το σημείο θα βγει αρκετά ραντεβού και θα γνωρίσει υποψήφιες συντρόφους, απολαμβάνοντας τη στιγμή. Η έμφυτη ανάγκη του να έχει σχέση, πολλές φορές τον κάνει να προσπερνάει βασικά θέματα, που ενδεχομένως να λειτουργήσουν ως «αγκάθια» αργότερα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός και σχεδόν πάντα βλέπει τα μάτια της ψυχής κι όχι της λογικής. Παρασύρεται σε διάφορες ιστορίες αγάπης και ζει τη στιγμή, ακόμα κι αν δεν θα υπάρξει άλλη. Ο άνθρωπος που θα του δημιουργήσει αυτή τη σπίθα, είναι και εκείνος που θα περάσει μαζί του την υπόλοιπη ζωή του. Κι ας μην τον γνωρίζει τόσο καλά. Ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος και έτσι συχνά τείνει να θεωρεί όλες τις σχέσεις ιδανικές, αφού φτιάχνει τα δικά του δεδομένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.