ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο demure ζώδια του κύκλου: Είναι επιφυλακτικά, σεμνά και έχουν όρια


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2024

Τα 3 πιο demure ζώδια του κύκλου: Είναι επιφυλακτικά, σεμνά και έχουν όρια
Freepik
Το viral Tik Tok trend του καλοκαιριού τώρα και στα ζώδια

Το «demure» είναι η λέξη που συζητήθηκε όσο καμία άλλη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το viral Tik Tok trend που ξεκίνησε από τη δημοφιλή χρήστρια της συγκεκριμένης πλατφόρμας, Jools Lebron, και σημαίνει να είσαι σεμνός και προσεκτικός στην καθημερινότητά σου, τώρα περνάει και στα ζώδια.

Ορισμένα από τα ζώδια του κύκλου - και συγκεκριμένα τρία - υιοθετούν πλήρως αυτή την έννοια στη ζωή τους, γεγονός που προκύπτει από τα χαρακτηριστικά τους. Ο όρος demure είναι πολύ κοντά στην ιδιοσυγκρασία τους και τους αντιπροσωπεύει, αφού κινούνται με σεμνότητα και επιφυλακτικότητα. Ο λόγος για τον Καρκίνο, τον Παρθένο και τον Ζυγό.

Αυτά τα ζώδια είναι demure

  • Καρκίνος

Ο Καρκίνος φημίζεται για την ευγενική και συναισθηματική φύση του. Είναι σεμνός, μετριόφρων, θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους και σπάνια νιώθει την ανάγκη να ξεχωρίσει. Είναι συναισθηματικά ευφυής και πάντα προσεκτικός με τις πράξεις του. Ο Καρκίνος πολύ συχνά μπορεί να αισθανθεί ντροπή, ενώ οι πολυπληθείς εκδηλώσεις και η υπερβολική προσοχή μπορούν να τον κάνουν να νιώσει άβολα.

  • Παρθένος

Ο Παρθένος αποτελεί ένα από τα πιο σεμνά ζώδια - αν όχι το πιο σεμνό. Η αγνή και ευγενική φύση του είναι η αιτία που πάντα προτιμάει να έχει μια διακριτική παρουσία και να μην τραβάει τα φώτα και την προσοχή επανώ του. Πρόκειται για ένα συγκρατημένο ζώδιο, που προτιμάει να παρατηρεί όσα συμβαίνουν γύρω του, παρά να παίρνει θέση και να τοποθετείται.

  • Ζυγός

Ο Ζυγός ως ζώδιο του αέρα τείνει να είναι εξωστρεφής και κοινωνικός, γεγονός που δεν έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με τη σημασία της λέξης demure. Ωστόσο, διαθέτει την ευγένεια, την κομψότητα και την κοινωνική χάρη, που σημαίνει ότι γνωρίζει εκ φύσεως πώς να συμπεριφερθεί σε κάθε περίσταση όσο εντός ή εκτός των νερών του είναι. Είναι ταπεινός και σε κρίσιμες καταστάσεις θα προτιμήσει να συγκεντρωθεί και να βρει μια λύση, παρά να βροντοφωνάξει τα επιχειρήματά του και να κερδίσει άτομα με το μέρος του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS