ΖΩΔΙΑ

Μην τα εμπιστευτείς ποτέ: Αυτά τα 3 ζώδια δεν γνωρίζουν τι σημαίνει εχεμύθεια και ιδιωτικότητα


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2024

Μην τα εμπιστευτείς ποτέ: Αυτά τα 3 ζώδια δεν γνωρίζουν τι σημαίνει εχεμύθεια και ιδιωτικότητα
Freepik
Με αυτά τα ζώδια καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με όσα μοιράζεσαι

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι από την πρώτη συναναστροφή μαζί τους. Ο χαρακτήρας τους είναι τέτοιος, που αποκλείεται ποτέ να μοιραστούν με τρίτους τα μυστικά σου και να σε κουτσομπολεύσουν. Σέβονται την ιδιωτικότητά σου και τιμούν το γεγονός ότι τους ανοίχτηκες και εξέφρασες τις σκέψεις σου.

Από την άλλη, υπάρχει και εκείνη η κατηγορία, που έχει μια έμφυτη περιέργεια, θέλει να τα γνωρίζει όλα και χρησιμοποιεί τεχνικές για να το καταφέρει. Δεν σέβεται την εμπιστοσύνη που έδειξες ούτε εκτιμά το γεγονός ότι μοιράστηκες προσωπικές πληροφορίες. Στόχος της είναι να εκμαιεύσει όσο το δυνατόν περισσότερα και να τα αποκαλύψει μετά δεξιά και αριστερά.

Με αυτούς τους ανθρώπους τα μυστικά σου κινδυνεύουν να γίνουν στήλη στην τηλεόραση, συνεπώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ποια ζώδια είναι αυτά; Δίδυμοι, Ζυγός, Τοξότης.

Τα ζώδια που δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου

Δίδυμοι

Αν έχεις ένα μεγάλο μυστικό, που δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να «δει» το φως της ημέρας, μην το πεις ποτέ μα ποτέ σε έναν Δίδυμο. Μπορεί να υποσχεθεί ότι θα το κρατήσει κρυφό, ωστόσο με το που γυρίσεις την πλάτη, θα ξεκινήσει τα τηλεφωνήματα. Ο Δίδυμος είναι ένα πολύ επικοινωνιακό ζώδιο και κάθε φορά θέλει να τραβάει την προσοχή με τα λεγόμενά του. Πρόσεχε τι μοιράζεσαι.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι πολύ καλός και υποστηρικτικός φίλος. Στο κομμάτι των μυστικών, όμως, υστερεί λίγο. Δεν είναι ότι θα τα αποκαλύψει τυχαία. Όχι. Ο Ζυγός είναι εκείνο το ζώδιο που μπορεί να τα βγάλει όλα στη φόρα με μια ανάσα. Του αρέσει να κουτσομπολεύει χωρίς, ωστόσο, να έχουν κακία τα λεγόμενά του. Το κάνει περισσότερο για διασκέδαση και για να ευχαριστεί τους γύρω του με τα νέα του.

Τοξότης

Ο Τοξότης λατρεύει τη διασκέδαση και την κοινωνικοποίηση, γεγονός που σημαίνει ότι τα περισσότερα βράδια του τα περνάει εκτός σπιτιού. Αν νιώσει πως υπάρχουν κενά σε μια συνομιλία ή δεν μιλάει κανείς, θα φροντίσει να το καλύψει, λέγοντας πράγματα που δεν θα έπρεπε κανονικά να λεχθούν. Θα αποκαλύψει ένα μυστικό μόνο και μόνο για να δει το σοκ στα πρόσωπα κι όχι επειδή όντως θέλει να το μοιραστεί. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.