ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν παγιδευτεί σε μη ρεαλιστικά όνειρα και τρέφουν ψεύτικες ελπίδες


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2024

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν παγιδευτεί σε μη ρεαλιστικά όνειρα και τρέφουν ψεύτικες ελπίδες
Unsplash
Οι προσδοκίες αυτών των ζωδίων δεν θα έχουν ανταπόκριση

Τα ζώδια τείνουν να μας δίνουν κάποια στοιχεία για την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου που βρίσκεται απέναντί μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ισχύουν κατά γενικό κανόνα και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Σύμφωνα με την αστρολογία, τέσσερα από τα ζώδια του κύκλου βρίσκονται σε έναν δικό τους -ιδανικό - κόσμο αυτή την περίοδο του χρόνου και κάνουν σχέδια, τα οποία είναι σχεδόν ανέφικτο να πραγματοποιηθούν.

Και μπορεί να γνωρίζουν πως τα όνειρά τους είναι μη ρεαλιστικά, όμως δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να πιστεύουν στις δυνάμεις τους, ελπίζοντας να τα πραγματοποιήσουν. Πολλές φορές, αυτά τα ζώδια ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν και δημιουργούν σενάρια με το μυαλό τους, τα οποία εύχονται να ήταν αληθινά. Στις πλείστες περιπτώσεις, όμως, τρέφουν ψεύτικες ελπίδες, όπως αποδεικνύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Τα ζώδια που έχουν ανέφικτες προσδοκίες

  • Ταύρος

Ο Ταύρος φημίζεται για την υπομονή και την πίστη του, τα οποία είναι σπουδαία χαρακτηριστικά, ωστόσο μερικές φορές μπορούν να αποβούν δίκοπο μαχαίρι. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, μένει σε ανώφελες καταστάσεις, ελπίζοντας πως θα φτιάξουν, ενώ πολλές φορές οι προσδοκίες του δεν έχουν ανταπόκριση. Για παράδειγμα, ο Ταύρος είναι αυτός που θα παραμείνει σε μια σχέση, στην οποία έχει επενδύσει χρόνο και ενέργεια, ακόμα κι αν βλέπει πως πλέον δεν βγάζει πουθενά. Το πείσμα τον κρατάει κολλημένο σε καταστάσεις, οι οποίες συνήθως δεν διορθώνονται ποτέ.

  • Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει έναν πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και τις περισσότερες φορές κινείται σύμφωνα με τις επιταγές του. Δίνει το 100% του εαυτού του στους αγαπημένους ανθρώπους που τον περιβάλλουν και ελπίζει πως θα κάνουν και εκείνοι το ίδιο. Ωστόσο, αυτή η αφοσίωση τείνει να αποτελεί εμπόδιο από να δει την εικόνα καθαρά και να διακρίνει ποιους θέλει και ποιους όχι να βρίσκονται δίπλα σου. Για παράδειγμα, μπορεί να γεμίσει με ψεύτικες ελπίδες για έναν φίλο του, ο οποίος επανειλημμένως του δείχνει ότι δεν αξίζει την εμπιστοσύνη του. Για όλα έχει μια δικαιολογία, αναφέροντας ως επιχείρημα πως χρειάζεται χρόνο για να αλλάξει.

  • Ιχθύς

Από αυτή τη λίστα δεν θα γινόταν να απουσιάζει ο Ιχθύς. Αυτό το ζώδιο του νερού ζει σε έναν πλασματικό κόσμο γεμάτο ψεύτικες ελπίδες. Είναι ονειροπόλος και πολλές φορές αυτά που έχει μέσα στο μυαλό του μπερδεύονται με την πραγματικότητα. Ελπίζει στην τελειότητα, ακόμα κι αν τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι τα χειρότερα. Η φαντασία και η δημιουργικότητά του τείνουν να ενισχύουν αυτές τις σκέψεις, πλάθοντας τις ιστορίες, όπως ακριβώς τις θέλει. Μπορεί να παραμείνει σε μια τοξική σχέση, ελπίζοντας ότι ο σύντροφός του θα αλλάξει, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κανένα ξεκάθαρο δείγμα γι’ αυτή την αλλαγή.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS