ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (26/09): Ερμής στον Ζυγό εώς 13/10 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (26/09): Ερμής στον Ζυγό εώς 13/10 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (26/9) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Από σήμερα το πρωί ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 13/10. Επικοινωνήστε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με τους ανθρώπους που πιστεύετε πως μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στα σχέδιά σας και συνεργαστείτε με ομάδες ατόμων που μέσω της συνεργασίας θα μπορέσετε να στηρίξετε ένα κοινό όραμα. Μέσα στην συγκεκριμένη περίοδο θα μπορείτε ευκολότερα να μπείτε στη θέση του άλλου και να κατανοήσετε καλύτερα τις καταστάσεις, οι οποίες δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Η αντικειμενικότητα και η λογική σκέψη θα κυριαρχούν στις δράσεις σας, ωστόσο μια πεποίθηση του Ζυγού πως «ο κόσμος θα έπρεπε να είναι ιδανικά πλασμένος» δεν αποκλείεται να φέρει απογοητεύσεις.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί σας μέχρι 13/10 ανανεώνοντας τον αέρα στον τομέα «σχέσεις και συνεργασίες». Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η καθημερινότητά σας αλλάζει και γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα με τη θέση του Ερμή στον Ζυγό μέχρι 13/10. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 13/10 θα είναι ιδιαίτερα ευνοική για εσάς μιας και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σε προσωπικούς τομείς εστιάζει την ενέργειά του ο Ερμής στον Ζυγό μέχρι 13/10. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, στην επικοινωνία γενικότερα στοχεύει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού με κέντρο εσάς μέχρι 13/10. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Για τους Παρθένους, σε τομείς που σχετίζονται με την συναισθηματική ή/και την υλική σας ασφάλεια θα δώσει την δυναμική του ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 13/10. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 13/10 θα λειτουργήσει με διάφορους τρόπους ωστόσο ο κύριος στόχος θα είναι ένας, να πάρετε προσωπική ικανοποίηση από δημιουργήματα και εγχειρήματα τα οποία θα προβάλετε στο κόσμο γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 13/10 θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα πώς πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις που προκύπτουν αυτή την περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, νέους ανθρώπους, απολαβές και νέες εμπειρίες σε κοινωνικό επίπεδο φέρνει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 13/10 με κέντρο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σε νέες δημιουργικές και κυρίως παραγωγικές διαδικασίες θα σας βάλει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 13/10 σε τομείς όπως η καριέρα σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερη ευνοική περίοδος για εσάς μέχρι 13/10 με την θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, βαθύτερες σκέψεις, πρακτικά ζητήματα και βαθιές επιθυμίες φέρνει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 13/10 στην επιφάνεια προς διερεύνηση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.