ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (01/10): Προσέξτε τα βήματά σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (01/10): Προσέξτε τα βήματά σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (01/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Λίγο πριν την Ηλιακή έκλειψη δεν θα λέγαμε πως τα πράγματα είναι πολύ εύκολα σήμερα ειδικά αν έχετε μεγάλες προσδοκίες. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τους τόνους και να κάνετε συνειδητά βήματα.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η Σελήνη στην Παρθένο δύσκολα θα σας κρατήσει σε πλαίσιο αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, διάφορες καταστάσεις μπορεί να σας μπερδέψουν λίγο αυτές τις ημέρες με την Σελήνη στην Παρθένο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, το κλειδί της σημερινής ημέρας είναι η ευελιξία κυρίως στην επικοινωνία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, ένα οικογενειακό θέμα που αφορά κυρίως τις κτήσεις ή κάτι που νιώθετε πως σας ανήκει έρχεται στην επιφάνεια προς επίλυση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η επαφή σας με τους άλλους ανθρώπους έρχεται στο επίκεντρο γιατί γίνονται καθρέφτες δικών σας χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, το μυστικό της επιτυχίας σήμερα είναι να αφεθείτε. Να φύγετε από τα καθημερινά, να αλλάξετε παραστάσεις, να δείτε καινούργιες εικόνες, ακόμη και να τις δημιουργήσετε εσείς η/ο ίδια/ος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ο χρόνος δυστυχώς δεν γυρίζει πίσω αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να γυρίσετε σελίδα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η ημέρα βοηθά αυτούς που γνωρίζουν καλά αυτό που πραγματικά θέλουν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η ημέρα ζητά προσοχή στις λεπτομέρειες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η ημέρα σήμερα και γενικότερα αυτό το διάστημα χρειάζεται προγραμματισμό πριν κάνετε οποιαδήποτε δράση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα και η Σελήνη στην Παρθένο εστιάζουν την ενέργεια τους σε προσωπικά σας θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα τα πράγματα δεν λειτουργούν τόσο εύκολα ή γρήγορα όσο θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS