ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Οκτωβρίου: Το “Φεγγάρι του Κυνηγού” φέρνει εντάσεις και διενέξεις σε αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

14 Οκτωβρίου 2024

Πανσέληνος Οκτωβρίου: Το “Φεγγάρι του Κυνηγού” φέρνει εντάσεις και διενέξεις σε αυτά τα 3 ζώδια
Freepik
Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου θα επηρεάσει άμεσα αυτά τα ζώδια σε κάθε επίπεδο

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17/10 στον άξονα Κριού-Ζυγού και θα φέρει στο προσκήνιο μεγάλες εντάσεις. Το «Φεγγάρι του Κυνηγού» δημιουργεί ένα εχθρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα, το οποίο θα προκαλέσει στα συγκεκριμένα ζώδια αμηχανία και θα τα φέρει δύσκολη θέση όσον αφορά ζητήματα δουλειάς, οικονομικών και σχέσεων.

Η υπομονή μοιάζει να εξαντλείται και οι αποφάσεις λαμβάνονται μέσα σε μια στιγμή, δημιουργώντας σύγχυση και χάος. Τα νεύρα μας έχουν κατακλύσει, ενώ το τοπίο γύρω είναι θολό. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας καλό θα ήταν να επιστρατεύσουμε την υπομονή μας και να πορευτούμε με σύμμαχο τη λογική.

Τα ζώδια, λοιπόν, που θα βρεθούν στο στόχαστρο της Πανσελήνου είναι ο Κριός, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως.

Τα ζώδια που θα «ταρακουνηθούν» από το «Φεγγάρι του Κυνηγού»

Κριός

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου θα επηρεάσει τον Κριό, ο οποίος από αύριο, Τρίτη, μέχρι και την Παρασκευή θα κληθεί να περάσει από διάφορες δοκιμασίες και να ΄ρθει αντιμέτωπος με μια σειρά από προκλήσεις. Παρορμητικές αγορές, οικονομικά λάθη, διαφωνίες στις σχέσεις είναι κάποιοι από τους λόγους που μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση αυτό το διάστημα. Γενικότερα, οι τόνοι θα ανέβουν και θα χρειαστεί πολλές φορές να δείξεις υπομονή και ίσως να κρατήσεις τη σιωπή σου για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Είναι μια απαιτητική εβδομάδα, αλλά από το Σαββατοκύριακο όλα θα είναι καλύτερα.

Ζυγός

Ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας αποτελεί πρόσφορο έδαφος για τον προγραμματισμό ταξιδιών και συμφωνιών, ωστόσο το τοπίο γρήγορα θα αλλάξει. Όσο αισιόδοξος κι αν είσαι, η συμπεριφορά των άλλων θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, προκαλώντας το ξέσπασμά σου. Τα νεύρα και ο θυμός σου, όμως, δεν πρέπει να ξεπεράσουν τα όρια. Ίσως να νιώσεις αδικία, ίσως να θεωρήσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε χειριστεί υπογείως ή να σε εκμεταλλευτεί. Μην χάσεις τη λογική και την ψυχραιμία σου.

Αιγόκερως

Απρόσμενες εξελίξεις θα έχει η ζωή του Αιγόκερου αυτή την εβδομάδα. Κάποια προβλήματα με τον σύντροφο ή φίλους θα ‘ρθουν στην επιφάνεια, βάζοντάς σε σε σκέψεις. Παράλληλα, δέχεσαι πιέσεις από το περιβάλλον σου, προκειμένου να λάβεις σοβαρές αποφάσεις, για τις οποίες εσύ δεν είσαι έτοιμος. Εξήγησε με ψυχραιμία τη θέση σου και απόφυγε να μπεις σε καυγάδες, που θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Κάνε ένα βήμα πίσω και προσπάθησε να παρακολουθήσεις ό,τι συμβαίνει ως θεατής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS