ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στον Κριό: Το μοναδικό ζώδιο που θα έχει πρωτοφανή τύχη στα οικονομικά με το “Φεγγάρι του Κυνηγού”


JTeam

16 Οκτωβρίου 2024

Πανσέληνος στον Κριό: Το μοναδικό ζώδιο που θα έχει πρωτοφανή τύχη στα οικονομικά με το “Φεγγάρι του Κυνηγού”
Unsplash
Η Πανσέληνος Οκτωβρίου θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική για αυτό το ζώδιο του κύκλου

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού - Ζυγού, έχει «άγριες διαθέσεις». Όλα τα ζώδια έρχονται αντιμέτωπα με προκλήσεις και φόβους, ζητούν άμεσες λύσεις και δε διστάζουν να υψώσουν τον τόνο της φωνής τους, προκειμένου να διεκδικήσουν όσα τους ανήκουν. Η ένταση θα υπάρχει σε κάθε συζήτηση και αυτό κάθε άλλο παρά παραγωγικό είναι.

Πηγαίνοντας κόντρα σε αυτό το χάος που θα επικρατήσει προσεχώς - στον κόσμο της αστρολογίας τουλάχιστον - ένα ζώδιο θα βιώσει πρωτοφανή οικονομική τύχη. Το μεγαλύτερο και φωτεινότερο φεγγάρι του χρόνου θα φέρει οικονομική άνθηση στη ζωή του, λύνοντας βασικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ως τώρα. Μπορεί το περιβάλλον γύρω του να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη, όμως εκείνο θα σταθεί ιδιαίτερα τυχερό.

Το ζώδιο που θα βιώσει οικονομική άνθηση

Ο λόγος για τον Καρκίνο, καθώς αναμένεται να έχει μια ευχάριστη έκπληξη, που θα βοηθήσει σημαντικά την τσέπη του. Μετά από μια περίοδο με έντονο στρες και άγχος, το σύμπαν επιφυλάσσει στον Καρκίνο μια μικρή (ή όχι και τόσο) ανταμοιβή για όσα πέρασε.

Η πλανητική σχέση μεταξύ Καρκίνου και Κριού είναι αυτή που θα ωφελήσει πραγματικά τον πρώτο, χαρίζοντάς του μοναδικά δώρα. Πέρα από τα απρόσμενα χρήματα που θα του «χτυπήσουν» την πόρτα, ενδεχομένως να ζήσει και μια επαγγελματική επιτυχία, που ίσως και να συνδέεται με το οικονομικό κομμάτι.

Αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη στη ζωή του Καρκίνου πρέπει να λειτουργήσει ως μια ανάσα ανακούφισης κι όχι να του δημιουργήσει την ανάγκη για σπατάλες και περιττές αγορές. Μπορεί τα χρήματα να έρθουν στο σπίτι του, όμως δεν πρέπει να χάσει τη λογική και τη σύνεση, ώστε να αποφασίσει ορθά τι θα τα κάνει.

Μην αφήσεις, λοιπόν, αυτή τη σημαντική στιγμή να πάει στράφι.


@astrologybro Manifestation advice for my cancers out there #cancer #cancer♋️ #zodiac #zodiacsigns #astro #astrology #cancerzodiac ♬ original sound - AstrologyBro

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.