ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (21/10): Εκτιμήστε σωστά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

20 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (21/10): Εκτιμήστε σωστά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (21/10) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων κοντά στον Δία ανάδρομο σήμερα. Ζητήματα ή σκέψεις από το άμεσο παρελθόν ενδέχεται να σας απασχολήσουν και χρειάζεται να κάνετε καλή εκτίμηση χωρίς βιασύνη.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η επικοινωνία είναι σημαντική αυτή τη στιγμή, ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε μόνο ότι έχει αντικειμενικές βάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, θέματα αξιών από χτες έχουν έρθει στο προσκήνιο ζητώντας να λειτουργήσετε ευέλικτα και με μεθοδικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από χτες σας έχει βάλει σε σκέψεις ή στην διαδικασία να κάνετε συγκεκριμένες δράσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, είναι σημαντικό σήμερα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας τονώνει και σας αναζωογονεί με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, διάφορες συζητήσεις σήμερα μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις. Μείνετε σε ότι έχει αντικειμενικό υπόβαθρο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά ζητήματα από χτες είναι στο επίκεντρο. Δώστε τους την πρέπουσα σημασία και ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, μια τάση αισιοδοξίας είναι σημαντική για εσάς σήμερα, ωστόσο σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να κάνετε κάτι το οποίο θα σας χαλαρώσει είναι πολύ σημαντικό για εσάς σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο επίκεντρο από χτες και έρχονται ιδέες για να δείτε πως θα λυθούν κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, μια καθημερινή σας δραστηριότητα από χτες ζητά την προσοχή σας ή κάποια αλλαγή είναι απαραίτητη να γίνει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, δώστε χώρο σήμερα σε κάτι που σας ευχαριστεί και μπορεί να σας φορτίσει με θετική ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά ζητήματα έχουν έρθει στο προσκήνιο και χρειάζεται να τα εξετάσετε από όλες τις πλευρές.Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.