ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και σχέσεις: Η ερωτική ζωή του Σκορπιού


ζαρΑτούΣΤΡΑ

22 Οκτωβρίου 2024

Η ερωτική ζωή του Σκορπιού
Πώς είναι ο Σκορπιός στις σχέσεις και τι αποζητά; Αναλυτικά η ερωτική του ζωή

Ερωτεύεσαι με κτητικότητα και πολλές φορές και με ζήλεια, ακόμα κι αν δεν το δείχνεις. Αναζητάς έναν σύντροφο με έντονη σεξουαλικότητα που να διατηρεί άσβεστο το δικό σου έντονο πάθος αλλά αποζητάς και απόλυτη αφοσίωση στη σχέση, σε σημείο που κάποιες φορές το κλίμα στην σχέση μπορεί να γίνει αποπνικτικό.

Για σένα ο έρωτας δεν μπορεί να είναι κομεντί αλλά δραματική ταινία με plot twist αστυνομικού θρίλερ. Θέλεις να βιώνεις τα συναισθήματα με ένταση ακόμα και αν φτάνουν στα άκρα. Ο πόνος για σένα έχει μια ιδιαίτερη γλυκόπικρη λειτουργικότητα και τον αντιμετωπίζεις χωρίς να τον φοβάσαι, με ανθεκτικότητα.

Επειδή από τη φύση σου σε απωθούν τα ημίμετρα και οι χλιαρές τυπικότητες, στην ερωτική σου ζωή προτιμάς να παραδοθείς στην επικινδυνότητα του έρωτα και ας καταστραφείς. Άλλωστε είναι στο ζωδιακό σου DNA η ικανότητα να ξαναγεννιέσαι από την στάχτη σου λόγω του κυβερνήτη σου, Πλούτωνα.

Ορισμένες φορές φαίνεσαι απρόσωπος αλλά αυτό οφείλεται στη συναισθηματική σου εσωστρέφεια όταν δεν αισθάνεσαι ασφαλής. Η πίστη σε μια σχέση είναι μια αδιαπραγμάτευτη αξία για σένα. Αν ο σύντροφος σου σε προδώσει, θα δει το σκληρό σου πρόσωπο και θα γευτεί την εκδίκηση. Είναι γνωστό άλλωστε ότι έχεις την ικανότητα και την υπομονή να περιμένεις και χρόνια ολόκληρα για να εκδικηθείς!

Λέξη κλειδί στον έρωτα για σένα το "για πάντα" και το "ποτέ" και αγαπημένο σου motto το “έρωτας ή τίποτα”.

Αν θες να δεις με ποια ζώδια ταιριάζει ο Σκορπιός πάτησε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.