H DKNY αλλάζει πρόσωπο στο sporty chic: Επειδή θέλεις να ξεχωρίζεις ακόμα και στο γυμναστήριο


12 Δεκεμβρίου 2019

H DKNY αλλάζει πρόσωπο στο sporty chic: Επειδή θέλεις να ξεχωρίζεις ακόμα και στο γυμναστήριο

DKNY: Ενα όνομα που ταυτίζεται με τη σύγχρονη κομψότητα και το στιλ έρχεται να αλλάξει όλα όσα ξέραμε για το sporty chic.

H καθημερινότητά μας είναι απίστευτα γρήγορη και γεμάτη υποχρεώσεις. Έτσι, ο ελεύθερος μας χρόνος είναι περιορισμένος, με αποτέλεσμα να αφιερώνουμε το ελάχιστο στον εαυτό μας.

Όλο και περισσότερες γυναίκες φαίνεται πως κάνουν στροφή στην άνεση που πρεσβεύει το street wear και η DKNY αφουγκράζεται τις ανάγκες τους.

jenny.gr

Δεν είναι λοιπόν, καθόλου τυχαία η άνοδος του sporty chic και του atheisure τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις τάσεις.

Με hype διάθεση και cool αισθητική, το αμερικανικό brand DKNY παρουσιάζει την athleisure συλλογή του, η οποία μας κέρδισε από την πρώτη ματιά.

Τώρα έχουμε έναν επιπλέον λόγο να φορέσουμε τα πιο ενδιαφέροντα αθλητικά σύνολα με χαρακτήρα, που θα μας πάνε πολύ πιο μακριά από το γυμναστήριο.

jenny.gr

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει σύγχρονα κομμάτια, με sporty design, που θα λατρέψουν οι πιο ενημερωμένες fashionista.
H παλέτα της DKNY αποτελείται από χρώματα της μέντας, του Blue Royal και του πράσινου, ενώ leopard στοιχεία και ροζ λεπτομέρειες καταφέρνουν και συνδυάζονται αρμονικά, διατηρώντας την απόλυτη ισορροπία.

Τα διαφορετικά στιλ απογειώνουν performance κομμάτια, όπως hoodies, puffer jackets, tops και κολάν, που φωνάζουν πως θέλουν να φορεθούν με sneakers. Ταυτόχρονα, τα ιδιαίτερα μήκη και οι γραμμές σάς επιτρέπουν να κάνετε layering και να εντυπωσιάσετε, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και στις πιο fun και μοδάτες streestyle εμφανίσεις.

jenny.gr

Τα εντυπωσιακά fashion items με την υπογραφή DKNY, φορούν ήδη οι πιο στιλάτες γυναίκες του Ιnstagram. Aν λοιπόν, τα αναζητούσατε, τώρα ξέρετε πού θα τα βρείτε. Για μοναδικές και stylish εμφανίσεις κάθε στιγμή της ημέρας, επιλέξτε DKNY!

jenny.gr

Όλη η συλλογή DKNY σε περιμένει στον ισόγειο χώρο του Golden Hall (DKNY Store) και στον 5ο όροφο του Attica City Link.
Διεύθυνση:  Golden Hall – Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι // Τηλέφωνο: 211 10 88 122 
Attica City Link - Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα (5ος όροφος)
Τηλέφωνο Κεντρικής Διάθεσής: 211 10 88 400