ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

18/1: Αυτο-προσδιορισμός είναι ο ορισμός της ελευθερίας και το κλειδί της ημέρας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Ιανουαρίου 2020

18/1: Αυτο-προσδιορισμός είναι ο ορισμός της ελευθερίας και το κλειδί της ημέρας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού πολύ βοηθητική ώστε να παραμείνουμε εστιασμένοι και να ακολουθήσουμε ότι έχουμε προγραμματίσει για σήμερα. Η σχέση του Ερμή με τον Ουρανό εκτοξεύει τις σκέψεις μας και είναι σχεδόν αδύνατο να τις κρατήσουμε. Η συγκεκριμένη όψη δημιουργεί νέες ιδέες οι οποίες έρχονται σαν φλας. Προσπάθησε να τις συγκρατήσεις για να επωφεληθείς σχετικά με κάτι που σε ενδιαφέρει.

Κριός

Σήμερα η μέρα έχει περισσότερο έναν υπερβατικό χαρακτήρα που μπορεί να σε πάει στα ύψη ή να σε πάει χαμηλά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Οποιαδήποτε αλλαγή έρχεται από μια ιδέα και το κάθε πράγμα πριν μεγαλώσει και πάρει τις διαστάσεις που επιθυμείς θέλει κόπο και υπομονή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου όπως επιθυμείς. Η πρόθεση σου να αλλάξεις πράγματα και καταστάσεις μπορεί να σε ταξιδέψει σε νέα, ανεξερεύνητα εδάφη, αρκεί να έχεις υπομονή και επιμονή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Οι προσδοκίες σου είναι το μόνο που μπορεί να σε απογοητεύσει σήμερα γιαυτό κράτα μικρό καλάθι και θα περάσεις πάρα πολύ όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η προθυμία σου να βοηθήσεις και να στηρίξεις όσους σου το ζητούν είναι αξιοθαύμαστη και είναι κάτι που το κάνεις μέσα από την καρδιά σου και αβίαστα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Οτιδήποτε απρόβλεπτο σήμερα μπορεί να γίνει ο σύμμαχος σου και είναι κάτι που χρειάζεται να το έχεις στο μυαλό σου κατά την διάρκεια της ημέρας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σου σήμερα αν δεν παρασυρθείς. Κάτι μπορεί να σε δελεάσει και να πάρεις μεγάλο ρίσκο κατακτώντας το.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Τα μόνα όρια που μπαίνουν σήμερα είναι αυτά που θα βάλεις στον εαυτό σου. Η μέρα σου χαρίζει απλόχερα τις συντεταγμένες για να ταξιδέψεις όπου επιθυμεί η καρδιά σου ωστόσο τα συναισθήματα σου είναι σαν μια φλόγα που σιγοκαίει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Έχε εμπιστοσύνη στην δημιουργικότητα σου και την παραγωγή που φέρνεις μέσα από την εργασία σου. Αυτό το είναι το μότο της σημερινής ημέρας για σένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η αφοσίωση σου σήμερα σε ανθρώπους αντί σε έργα είναι σημαντική. Η προθυμία σου και η ζεστασιά της αγκαλιάς σου είναι αξίες ανεκτίμητες και χρειάζεται σήμερα να αφιερωθείς και να αγκαλιάσεις αυτούς που αγαπάς.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Το μυαλό σου σήμερα λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες και χρειάζεσαι δημιουργικές διεξόδους διαφορετικά δεν θα πάρεις ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις αλλαγές ώστε να φέρεις καινοτομία στην ζωή σου αλλά μπορεί ακόμη σε κάποια μικρά ή μεγάλα πράγματα να είσαι διστακτικός/ή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γεωργία Σταύρου