UPDATE WHAT'S NEW

Βρήκαμε τα πιο stylish παιδικά αξεσουάρ μαλλιών


The Jennettes

25 Ιουνίου 2021

Βρήκαμε τα πιο stylish παιδικά αξεσουάρ μαλλιών

Όταν μιλάμε για παιδικό στιλ τα αξεσουάρ αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο από μόνα τους. Τα  μικρά κορίτσια της οικογένειας μας είναι εκείνες που θα  χαρούν περισσότερο με την νέα συλλογή αξεσουάρ μαλλιών από το Kiddoz.

Μοναδικά σχέδια, όλα χειροποίητα, made in Greece, φτιαγμένα με πολλή αγάπη από το Kiddoz. To brand που γνωρίσαμε μέσα απότα αγαπημένα τους παιδικά τραγούδια και κάποια ακόμα πιο τέλεια μουσικά video clip, μας συστήνεται και στο χώρο της παιδικής μόδας, συγκεκριμένα στο χώρο του παιδικού αξεσουάρ.

Η συλλογή του περιλαμβάνει τα πιο κομψά και χαρούμενα παιδικά headpieces, σχεδιασμένα και φτιαγμένα στο workshop τους!  Μπορείτε να τα δείτε όλα στο eshop τους.

Εμείς δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε, προσπαθήσαμε πολύ για να βγάλουμε ένα best of,  το οποίο και προτείνουμε σε όσες θέλετε να είναι τα κορίτσια σας in fashion αυτό το καλοκαίρι!

Αν το κορίτσι σας είναι η γοργόνα του καλοκαιριού σίγουρα ένα mermaid headpiece θα την κάνει πολύ χαρούμενη

jenny.gr

Αν της αρέσουν τα κοτσιδάκια που κάνουμε στο νησί, τα braid feather θα την μεταμορφώσουν σε Ινδιάνα

jenny.gr

Αν αγαπάει τα scrunchies, η συλλογή περιλαμβάνει ονειρεμένα σχέδια

jenny.gr

Αν είναι καλεσμένη σε παιδικό πάρτι ή κανονίζετε τα δικά της γενέθλια και τα δώρα στις φίλες της οι πιο fun στέκες είναι φτιαγμένες για την περίσταση

jenny.gr

Δώστε χρώματα στις εμφανίσεις με μία scrunchieband 

jenny.gr


Αν τρελαίνεται για pompoms τότε εδώ είναι το στοιχείο της

jenny.gr