ΣΤΙΛ

10 +1 shirt dresses για κομψές all day εμφανίσεις το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

11 Ιουλίου 2021

10 +1 shirt dresses για κομψές all day εμφανίσεις το καλοκαίρι
Tα ωραιότερα shirt dresses του καλοκαιριού

Πουκάμισο-φόρεμα ή αλλιώς shirt-dress. Το button down, δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα έχει από καιρό αποτινάξει τον αυστηρό του χαρακτήρα και δείχνει feminine. Έγινε πιο θηλυκό από ποτέ. Το shirt-dress μπορεί να φορεθεί στο γραφείο ή στην έξοδο. Με αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό look κάθε φορά. Kαι το καλύτερο; Ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους!

jenny.gr

Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς θα το αναδείξετε. Είτε μονόχρωμο σε neutral απόχρωση, είτε ριγέ, μίνι ή μάξι,ό,τι κι αν επιλέξτε θα σας εξασφαλίσει μια ultra chic εμφάνιση το καλοκαίρι.. Μπορείτε να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα, με sneakers, με mules, σανδάλια ή μπαλαρίνες. Με μια hangbag σε έντονο χρώμα, ή ένα statement κόσμημα που θα του δώσει λάμψη.

Το συγκεκριμένο κομμάτι δίνει έμπνευση. Γίνεται σαν ένας «καμβάς», πάνω στον οποίο μπορείς να δώσεις εσύ «χρώμα». Από εποχή σε εποχή μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά κομμάτια, να γίνει μέρος του layering. Θα φορεθεί με jacket ή με ένα turtleneck. Ιδανικά συνδυάζεται με ζώνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.