Nayel Nassar: H κόρη του Bill Gates παντρεύεται και αυτός είναι ο αρραβωνιαστικός της


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2021

Nayel Nassar: H κόρη του Bill Gates παντρεύεται και αυτός είναι ο αρραβωνιαστικός της
Nayel Nassar: Ποιος είναι ο αρραβωνιαστικός της κόρης του Bill Gates

Η Jennifer Gates, η κόρη του Bill και της Melinda Gates, ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον αρραβωνιαστικό της Nayel Nassar το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου.

Το ζευγάρι έχει διοργανώσει ένα διήμερο εορτασμό στη φάρμα της Jennifer στο Westchester County όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή.
Ο γάμος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αναμένεται να είναι πολύ μεγάλο κοσμικό γεγονός αφού εκεί θα βρεθούν οι πάμπλουτοι γονείς τους και συνεργάτες τους. 

jenny.gr

Ποιος είναι ο Nayel Nassar

Ο Nayel Nassar γεννήθηκε στο Σικάγο της Αμερικής αλλά μεγάλωσε στον Κουβέιτ με τους εκατομμυριούχους γονείς του, oι οποίοι διατηρούν αρχιτεκτονικό γραφείο στη χώρα.

Ο Nayel επέστρεψε στην Αμερική το 2009 ενώ οχτώ χρόνια αργότερα επέστρεψε στη χώρα για ένα ταξίδι μαζί με την Jennifer.

Είναι κορυφαίος ιππέας που έχει αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Αίγυπτο, καθώς από εκεί κατάγονται οι γονείς του. Ο Nassar ξεκίνησε το άθλημα σε ηλικία 5 ετών και ήδη είχε ξεχωρίσει σε ηλικία 10 ετών. Έχει διακριθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013, του 2014 και του 2017, ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, δίνοντας στην Αίγυπτο την ευκαιρία να έχει συμμετοχή στο άθλημα για πρώτη φορά μετά από 61 χρόνια.

jenny.gr

Η μητέρα της Jennιfer μάλιστα έγραφε το καλοκαίρι στα social media: "Πάντα μου άρεσε να βλέπω τους Ολυμπιακούς. Οι φετινοί είναι ιδιαίτερα ξεχωριστοί γιατί θα μπορέσω να χειροκροτήσω τον μελλοντικό γαμπρό μου. Είμαστε τόσο περήφανοι για σένα Nayel”.

Όπως και η Jennifer έτσι και ο Nassar αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Stanford το 2013 με πτυχίο στα Οικονομικά, ενώ μιλάει αγγλικά, γαλλικά και αραβικά. Η 25χρονη Jennifer και ο 30χρονος Nayel ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2020 με μια φωτογραφία τους στο Instagram.