image

Οι τάσεις στα μαλλιά όπως τις είδαμε στη σκηνή του Madwalk 2021


Το 2022 βρίσκεται προ των πυλών και εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να αναζητάμε έμπνευση για να το υποδεχτούμε πιο ανανεωμένες από ποτέ. Τα trends της νέας χρονιάς κάνουν ήδη την εμφάνισή τους στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και μας εμπνέουν να τολμήσουμε ένα refresh που θα μας φτιάξει τη διάθεση, ξεκινώντας φυσικά από τα μαλλιά μας. 
JTeam

17 Δεκεμβρίου 2021

Το MADWALK, το ανατρεπτικό show που ενώνει πάντα με άρτιο αποτέλεσμα την μουσική με την μόδα, αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους θεσμούς που ορίζουν τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς και προσφέρουν inspo για κάθε νέο ξεκίνημα. Φέτος, πραγματοποιήθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά και προβλήθηκε χτες, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στο MEGA Channel.

Φυσικά, η L‘Oréal Professionnel Paris δεν θα μπορούσε να λείπει ως επίσημος χορηγός από έναν τέτοιο θεσμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με live κοινό και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα αισιοδοξίας και επαναφοράς στη κανονικότητα.

Jenny.Gr

Το hair styling όλων των συμμετεχόντων ανέλαβαν εννιά κομμωτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα στελεχωμένες από έμπειρους και ταλαντούχους hair experts, αποδεικνύοντας πως ο δυναμισμός, η κομψότητα και ο επαγγελματισμός που φέρει η L’Oreal Professionnel ως μάρκα είναι τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ηγέτιδα στο χώρο του hair care.

Jenny.Gr

Όπως ήταν αναμενόμενο, η προετοιμασία για το πιο fashionable event της χρονιάς ήταν πραγματικά πυρετώδης. Οι ομάδες των L'Oreal Pro Artist, Mod's Hair, Gino hairandmore, Angelopoulos, Hair Way, Andronis MS, Prestige Telis Kikeris, Telis Kikeris και Haute Coiffure Francaise ήταν εκεί από νωρίς το μεσημέρι για να επιμεληθούν τα hair-looks για τα catwalks των σχεδιαστών και το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσίασε:

  • Looks που μας ταξιδεύουν στη δεκαετία των 90s
  • Wavy προτάσεις με εντυπωσιακό όγκο
  • Εdgy κουρέματα
  • Ιδιαίτερα χρώματα που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας
Jenny.Gr

Η παρουσία της L‘Oréal Professionnel Paris όμως δεν έμεινε μόνο στα παρασκήνια. Οι Έβελυν Καζαντζόγλου, Σοφία Κουρτίδου, Ρεγγίνα Μακέδου, Δωροθέα Μερκούρη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Υβόννη Ντόστα, Βασιλική Ρούσσου, Μαρίλλια Σκαρογιάννη, Κατερίνα Τερζοπούλου και Βάλια Χατζηθεοδώρου περπάτησαν και χόρεψαν πιο εντυπωσιακές και λαμπερές από ποτέ στο πλάι του Σάκη Ρουβά, ο οποίος παρουσίασε τη νέα του κυκλοφορία «Στα καλύτερά μου».

Jenny.Gr

Με κοινό χαρακτηριστικό την αυτοπεποίθηση που τους χάρισαν τα εντυπωσιακά χτενίσματα με την υπογραφή της L‘Oréal Professionnel Paris, οι δέκα αυτές σύγχρονες και γοητευτικές γυναίκες, ενώθηκαν επί σκηνής μεταδίδοντας τη φρεσκάδα, τη λάμψη και τη ζωντάνια τους.

Άλλωστε, η ανάδειξη της γυναικείας φύσης και η υποστήριξη της διαφορετικότητας, είναι αναπόσπαστα στοιχεία της κουλτούρας της μάρκας, η οποία εκπροσωπείται από hair experts που σέβονται την μοναδικότητα και την ομορφιά της κάθε γυναίκας και προσπαθούν να αναδείξουν μέσω των δημιουργιών τους την καλύτερη εκδοχή του εαυτούς τους.

Jenny.Gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό MADWALK by Serkova Crystal Pure, ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που μετρά ήδη περισσότερους από 120.000 δότες μυελού των οστών.

Για περισσότερη έμπνευση, ακολουθήστε τη L‘Oréal Professionnel Paris στo Facebook και στο Instagram.