image

Ο απόλυτος οδηγός για ένα πεντακάθαρο σπίτι  


Με σύμμαχό μας την νέα XForce Flex 11.60, απολαμβάνουμε μια νέα εποχή στο καθάρισμα του σπιτιού.
JTeam

14 Ιανουαρίου 2022

Είτε πρόκειται για γενική καθαριότητα είτε για ένα γρήγορο «συμμάζεμα», τo καθάρισμα του σπιτιού είναι μια διαδικασία που απαιτεί συνήθως αρκετό χρόνο. Και παρά το γεγονός ότι όλες μας απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας συχνά δεν μας επιτρέπουν να το διατηρούμε στην εντέλεια για πολύ. Βασικός εχθρός μας είναι φυσικά η σκόνη, η οποία συσσωρεύεται παντού σε μηδαμινό χρόνο και κάνει τη διαδικασία να μοιάζει με μια ατέλειωτη καθημερινή μάχη.

Φυσικά, ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας δεν είναι άλλος από την ηλεκτρική μας σκούπα. Πρόκειται για το βασικό μας όπλο και γι' αυτό η επιλογή ενός πραγματικά ποιοτικού εργαλείου μπορεί να οδηγήσει σε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα, σε λιγότερο χρόνο και πολύ πιο εύκολα.

Η δική μας πρόταση είναι η Rowenta XForce Flex 11.60. Πρόκειται για μια επαναστατική επαναφορτιζόμενη σκούπα χειρός που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με την κορυφαία εμπειρία στην κατηγορία της. Με βασικά της χαρακτηριστικά την ευελιξία της τεχνολογίας Flex, την ισχύ των 130 Air Watts και την αυτονομία για έως και 45 λεπτά, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να απογειώσει την εμπειρία καθαρίσματος, επιτρέποντάς μας να απολαύσουμε ένα αστραφτερό σπίτι πολύ πιο εύκολα.

Με σύμμαχό μας λοιπόν την νέα Rowenta XForce Flex 11.60, πάμε να δούμε με τη σειρά τα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για ένα πεντακάθαρο σπίτι, εύκολα και γρήγορα.

Ξεκινήστε από την τακτοποίηση του σπιτιού

Ένα ακατάστατο σπίτι είναι αδύνατο να καθαριστεί σωστά. Γι' αυτό, πριν το καθάρισμα φροντίστε να έχετε τακτοποιήσει τα πάντα ώστε να έχετε τον απαραίτητο χώρο που χρειάζεστε. Μαζέψτε τα πεταμένα ρούχα, τα παπούτσια και φυσικά ελευθερώστε τις επιφάνειες των επίπλων από άχρηστα αντικείμενα και ποτήρια που σίγουρα θα δυσκολέψουν την διαδικασία. Μόλις τα πάντα μπουν στη θέση τους, είστε έτοιμες να ξεκινήσετε.

Jenny.Gr

Ξεσκονίστε από πάνω προς τα κάτω

Ένα μεγάλο μέρος της σκόνης που συσσωρεύεται στο πάνω μέρος των επίπλων, κατά τη διάρκεια του ξεσκονίσματος θα πέσει το πάτωμα, γι' αυτό είναι καλό να ξεκινήσετε από πάνω προς τα κάτω. Κάντε την αρχή από το πάνω μέρος της βιβλιοθήκης και στη συνέχεια προχωρήστε στα ράφια και στα μεγάλα έπιπλα.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι τα ξεσκονόπανα τείνουν να «σηκώνουν» τη σκόνη στον αέρα και να τη σκορπάνε σε άλλα μέρη του σπιτιού, γι' αυτό καλό είναι να τα αφήσετε στην άκρη. Επιλέγοντας τη θέση Stop & Go, μπορείτε να αποσπάσετε το σκουπάκι από το κοντάρι της Rowenta XForce Flex 11.60 (η βούρτσα και ο σωλήνας στέκονται μόνα τους!) και να μαζέψετε εύκολα και γρήγορα κάθε ίχνος σκόνης από όλες τις επιφάνειες, χάρη στην ευελιξία του αλλά και την απίστευτη ισχύ του.

Περιορίστε την κούραση

Σκύψιμο σημαίνει κούραση και καταπόνηση της μέσης, όμως χάρη στην Rowenta XForce Flex 11.60 όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο ενσωματωμένος εύκαμπτος σωλήνας που διαθέτει κάνει το κοντάρι να «τσακίζει» για να μπορείτε να σκουπίσετε έως και 4 φορές πιο μακριά κάτω από χαμηλά έπιπλα, προσφέροντας μοναδική εργονομία και βάζοντας τέλος στο σκύψιμο. Επιπλέον, το πέλμα με φωτισμό LED σας επιτρέπει να εντοπίσετε άμεσα τη σκόνη κάτω από τα πιο χαμηλά έπιπλα, ώστε να μην σας ξεφύγει τίποτα.

Βάλτε τέλος στα καλώδια και τα ογκώδη μηχανήματα

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα κατά το σκούπισμα είναι η δυσκολία μετακίνησης της σκούπας, λόγω των καλωδίων της και του όγκου της. Με τη νέα XForce Flex 11.60 όλα αυτά είναι παρελθόν. Με 7 κυψέλες και 25,2 V ισχύος, η συρόμενη μπαταρία εξασφαλίζει υψηλή και διαρκή ισχύ αναρρόφησης για έως και 45 λεπτά, ενώ θα ξενοίασετε από τις τρύπες στον τοίχο αφού καταργείται η επιτοίχια βάση φόρτισης. Φυσικά, αν θέλετε να απολαύσετε απεριόριστη αυτονομία που αγγίζει τη 1 ώρα και 30 λεπτά, μπορείτε να προμηθευτείτε μια εφεδρική μπαταρία που θα σας λύσει τα χέρια.

Jenny.Gr

Επενδύστε στη ισχύ και την αποτελεσματικότητα

Άραγε πόσες φορές χρειάζεται να περάσετε τη σκούπα σας από το ίδιο σημείο για να το καθαρίσετε; Η ισχύς είναι το κλειδί για ένα τέλειο αποτέλεσμα σε λιγότερο χρόνο και γι' αυτό η Rowenta φρόντισε να σας λύσει τα χέρια: Η XForce Flex 11.60 διαθέτει μοτέρ DigitalForce που φτάνει τα 130 Air Watts και εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα. Παράλληλα προσφέρει απόλυτη υγιεινή και φιλτράρισμα 99,9%, παγιδεύοντας όλα τα μικροσωματίδια και απελευθερώνοντας μόνο πεντακάθαρο αέρα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η κατοχυρωμένη σκανδάλη Boost, που σας δίνει την έξτρα ισχύ ακριβώς όταν τη χρειάζεστε για να μην σπαταλάτε άσκοπα τη δύναμη της μπαταρίας. Είναι ιδανική λειτουργία όταν θέλετε να κάνετε τη μετάβαση από γυμνά δάπεδα σε χαλιά ή μοκέτα, όπου θα χρειαστείτε την έξτρα δύναμη για αποτελεσματικό καθάρισμα σε βάθος.

Μάλιστα, για να μην χάνετε καθόλου τον έλεγχο, η XForce Flex 11.60 είναι εξοπλισμένη με οθόνη ελέγχου που δείχνει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες όπως τη βαθμίδα που έχετε επιλέξει και το ποσοστό της υπολειπόμενης ενέργειας της μπαταρίας.

Jenny.Gr

Mην ξεχάσετε τα έπιπλα/υφάσματα

Οι καναπέδες, οι καρέκλες, τα μαξιλάρια και οι κουρτίνες είναι σημεία με πολλή κρυμμένη σκόνη που μεταφέρεται στον αέρα και στο υπόλοιπο σπίτι με το παραμικρό τίναγμα. Κατά το σκούπισμα λοιπόν, μην ξεχάσετε να καθαρίσετε σχολαστικά και αυτές τις επιφάνειες.

Αν μάλιστα έχετε κατοικίδια, η συγκεκριμένη σκούπα θα γίνει σίγουρα ο καθημερινός σας σύμμαχος αφού περιλαμβάνει και ένα Animal Kit που περιλαμβάνει μια mini ηλεκτρική βούρτσα για αφαίρεση τριχών και βρωμιάς, ένα ρύγχος για δύσκολες γωνίες, μια βούρτσα για καναπέδες και μια βάση φόρτισης για εύκολη σύνδεση και αποθήκευση.

Όσο για τη συντήρηση, η Rowenta παρέχει ένα μεγάλο, ευέλικτο δοχείο σκόνης, χωρητικότητας έως 0,9 λίτρων, σχεδιασμένο για μεγάλες επιφάνειες και άδειασμα με μικρότερη συχνότητα. Μάλιστα, όταν χρειαστεί να το καθαρίσετε, ο σχεδιασμός του εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση και άδειασμα στο λεπτό, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τον σωλήνα. Τέλος να σημειώσουμε ότι το φίλτρο και το δοχείο σκόνης πλένονται με νερό, κάτι που σας επιτρέπει να διατηρείτε τη συσκευή σας πεντακάθαρη.

Η Rowenta, συνεπής στο motto της «Enjoy Technology» μας προσφέρει για ακόμα μια φορά τη δυνατότητα να αποκτήσουμε έναν μοναδικό σύμμαχο που θα μας λύσει τα χέρια. Προμηθευτείτε τώρα τη δική σας XForce Flex 11.60 και απολαύστε μια νέα εποχή στο καθάρισμα του σπιτιού.