H COCO-MAT σας έχει στα… πούπουλα!


JTeam

17 Ιανουαρίου 2022

H COCO-MAT σας έχει στα… πούπουλα!
Από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, με την αγορά του πουπουλένιου παπλώματος Αλκαίος της COCO-MAT, σας επιστρέφεται το 50% της αξίας του, για να το αξιοποιήσετε σε αγορές προϊόντων της εταιρίας.

Οι χειμερινοί μήνες χρειάζονται ζεστά ροφήματα, αγκαλιές και... πουπουλένια παπλώματα!

Το τελευταίο διάστημα, ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην καθημερινότητά μας. Γι’ αυτό και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, για να τον υποδεχτούμε όπως του αρμόζει! Σύμφωνα, δε, με τα προγνωστικά, φαίνεται πως η χαμηλή θερμοκρασία δεν θα υποχωρήσει άμεσα…

Στο πλαίσιο αυτό, η ηγέτιδα εταιρία στο χώρο των προϊόντων ύπνου από φυσικά υλικά, COCO-MAT, διαθέτει μια μοναδική προσφορά, η οποία θα ωφελήσει όλους εκείνους που αναζητούν ευκαιρίες για επιπλέον χουχούλιασμα και ζεστασιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Όσοι είστε σε διαδικασία αναζήτησης παπλώματος, από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά του πουπουλένιου παπλώματος Αλκαίος, η COCO-MAT σας επιστρέφει το 50% της αξίας του, για να την αξιοποιήσετε σε αγορές προϊόντων της εταιρίας.

Το πάπλωμα Αλκαίος δεν αφορά απλώς σε ένα ακόμη συμβατικό σκέπασμα. Πρόκειται για την επιτομή του coziness, μια μοναδική «φωλιά» ζεστασιάς και άνεσης, αποτελούμενη από έναν συνδυασμό από πούπουλα, φτερά χήνας και πάπιας, κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου.

Θα το βρείτε διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά επίπεδα θερμικής απόδοσης (κλίμακα tog), για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις συνήθειες και τις ανάγκες σας.

Μάθετε περισσότερα για την προσφορά εδώ.