Η Dyson επιβεβαιώνει το 2022 την κυκλοφορία ακουστικών καθαρισμού αέρα παρέχοντας καθαρό αέρα και ήχο


JTeam

30 Μαρτίου 2022

Η Dyson επιβεβαιώνει το 2022 την κυκλοφορία ακουστικών καθαρισμού αέρα παρέχοντας καθαρό αέρα και ήχο
Το Dyson Zone™ είναι η πρώτη φορητή συσκευή καθαρισμού αέρα της Dyson, που απορροφά τη ρύπανση της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των εκπομπών αερίων, αλλεργιογόνων και αιωρούμενων σωματιδίων, και ακυρώνει το θόρυβο με προηγμένη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και καθαρό, υψηλής ευκρίνειας ήχο.

Σήμερα, ο Jake Dyson παρουσίασε τα Dyson Zone™ air-purifying ακουστικά, το πρώτο βήμα της Dyson στην wearable τεχνολογία. Τα Dyson Zone™ είναι ένα σετ over-ear ακουστικών ακύρωσης θορύβου υψηλής ποιότητας, τα οποία ταυτόχρονα παρέχουν καθηλωτικό ήχο στα αυτιά και καθαρή ροή αέρα στη μύτη και το στόμα. Αποτέλεσμα έρευνας για πάνω από δέκα χρόνια, τα air purifying Dyson Zone™ ακουστικά αντιμετωπίζουν παράλληλα τα αστικά προβλήματα ποιότητας του αέρα και της ηχορύπανσης.

Καθώς ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτιμά ότι 9 στους 10 ανθρώπους παγκοσμίως αναπνέουν αέρα που υπερβαίνει τα πρότυπα ποιότητας του ΠΟΥ. Ενώ η ρύπανση του διοξειδίου του αζώτου NO2 μειώθηκε στις πόλεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, τα επίπεδα επανήλθαν γρήγορα, και σε πολλές πόλεις ξεπέρασαν τα επίπεδα προ πανδημίας. Εκτιμάται πως περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι, περίπου το 20% του Ευρωπαϊκού πληθυσμού, εκτίθενται μακροχρόνια σε θόρυβο που υπερβαίνει τις κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ.

Ο Jake Dyson, Επικεφαλής Μηχανικός είπε: «Η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα - μας επηρεάζει παντού. Στα σπίτια μας, στο σχολείο, στη δουλειά και καθώς ταξιδεύουμε, είτε με τα πόδια, είτε με ποδήλατο, είτε με δημόσια ή ιδιωτικά μέσα μεταφοράς. Το Dyson Zone™ καθαρίζει τον αέρα που αναπνέετε εν κινήσει. Και σε αντίθεση με τις μάσκες προσώπου, παρέχει ένα ρεύμα φρέσκου αέρα χωρίς να αγγίζει το πρόσωπό σας, χρησιμοποιώντας φίλτρα υψηλής απόδοσης και δύο μικροσκοπικές αντλίες αέρα. Μετά από έξι χρόνια ανάπτυξης, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε καθαρό αέρα και καθαρό ήχο, οπουδήποτε».

6 χρόνια & 500 πρωτότυπα

Τα ακουστικά καθαρισμού αέρα Dyson Zone™ είναι αποτέλεσμα της 30ετούς τεχνογνωσίας της Dyson στις τεχνολογίες ροής αέρα, φιλτραρίσματος και κινητήρων και της βαθιάς κατανόησης της ποιότητας του αέρα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Οι συμπιεστές σε κάθε ακουστικό αντλούν αέρα μέσω των φίλτρων διπλής στρώσης και προβάλλουν δύο ρεύματα καθαρισμένου αέρα στη μύτη και το στόμα του χρήστη, που διοχετεύονται μέσω της προσωπίδας ανέπαφα. Οι ειδικά σχεδιασμένες επιστροφές του αέρα στην προσωπίδα εξασφαλίζουν ότι η ροή του καθαρισμένου αέρα διατηρείται κοντά στη μύτη και το στόμα και αραιώνεται όσο το δυνατόν λιγότερο από εξωτερικούς πλευρικούς ανέμους. Το Dyson Zone™ προσφέρει πλούσιο, καθηλωτικό ήχο και ανακούφιση από ανεπιθύμητους θορύβους της πόλης χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC), τη χαμηλή αλλοίωση ήχου και την ουδέτερη απόκριση συχνότητας, για να αναπαράγει πιστά τη μουσική ή τον ήχο όπως τον έχει σχεδιάσει ο δημιουργός.