Η Ελένη Πετρουλάκη και το GWomen μας προσκαλούν να περπατήσουμε μαζί την Κυριακή 8 Μαΐου στη Βούλα


JTeam

6 Μαΐου 2022

Η Ελένη Πετρουλάκη και το GWomen μας προσκαλούν να περπατήσουμε μαζί την Κυριακή 8 Μαΐου στη Βούλα
H Ελένη Πετρουλάκη και το Gazzetta Women γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας και μας καλούν να περπατήσουμε μαζί αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου στη Βούλα.

Μετά από έναν αναζωογονητικό περίπατο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Ελένη Πετρουλάκη επιστρέφει με το Gazzetta Women και μας παροτρύνει να συνεχίσουμε να περπατάμε και μάλιστα μαζί της, αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου στη Βούλα.

Το πρώτο Let’s Walk event έγινε πραγματικότητα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 με σημείο εκκίνησης την Β' πλαζ Βούλας. Με δωρεάν συμμετοχή και πάνω από 100 συμμετέχοντες στέφθηκε με επιτυχία. Έτσι και αυτή την Κυριακή, αναμένουμε την Ελένη Πετρουλάκη να μας υπενθυμίσει συλλογικά πόσο σημαντικό είναι το περπάτημα στη ζωή μας και γιατί πρέπει πάντα -ακόμη και τις πιο δύσκολες και φορτισμένες ημέρες- να φροντίζουμε την υγεία μας πάνω από όλα. Μπορείς να έρθεις με την οικογένεια, τα παιδιά ή τις φίλες σου για ένα δωρεάν session εκμάθησης τεχνικών βαδίσματος από τη μοναδική Ελένη Πετρουλάκη.

Tips από την Ελένη Πετρουλάκη για τα οφέλη του απλού περιπάτου

«Στις μέρες μας το περπάτημα καταλαμβάνει ολοένα και περισσότερο έδαφος ως άσκηση και outdoor δραστηριότητα ειδικά από την περίοδο της καραντίνας και μετά. Ίσως για πολλούς να είναι ήδη η νο1 συνήθεια όταν θέλουν να ασκηθούν και όχι άδικα, καθώς τα οφέλη που αποκομίζει το σώμα, ο οργανισμός και το πνεύμα από το περπάτημα είναι πραγματικά πολυάριθμα.

Το καθημερινό γρήγορο περπάτημα 30 λεπτών, διατηρώντας μια καλή στάση σώματος, βοηθά στην ενδυνάμωση των ποδιών, στην τόνωση και στη σύσφιξη των μυών. Αυξάνει τη μυϊκή μάζα και βοηθάει στην πρόληψη της κυτταρίτιδας. Αυτά είναι από τα κύρια οφέλη του περπατήματος, από τη στιγμή που με την αύξηση της έντασης (περπάτημα σε ταχύ ρυθμό) το σώμα σου καίει θερμίδες και λίπος!

Το θέμα είναι όμως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν να περπατάνε σωστά με αποτέλεσμα να απογοητεύονται όταν ο μόνος στόχος είναι η απώλεια βάρους! Είναι ευκαιρία λοιπόν να μάθετε πως να περπατάτε σωστά για μια καλύτερη ζωή! Σας περιμένω να τα πούμε και από κοντά έτοιμη να σας λύσω κάθε απορία! Η συμμετοχή είναι δωρεάν.»