Η Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 έχει τη λύση για τις εποχικές αλλεργίες


JTeam

17 Μαΐου 2022

Η Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 έχει τη λύση για τις εποχικές αλλεργίες
Η Άνοιξη σηματοδοτεί για πολλούς ενήλικες και παιδιά την εμφάνιση εποχικών αλλεργιών.

Αν περάσατε την πλειοψηφία των τελευταίων ηλιόλουστων ανοιξιάτικων ημερών με συνεχές φτέρνισμα, καθώς τα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν στην ύπαιθρο, ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τρόπους καταπολέμησης της γύρης και των σωματιδίων σκόνης που κυκλοφορούν στο σπίτι σας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με έναν καθαριστή αέρα Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04.

Εάν ανησυχείτε για αλλεργίες, ανεπιθύμητα σωματίδια σκόνης, τρίχες κατοικίδιων ζώων ή μούχλα, η επιλογή του σωστού καθαριστή αέρα μπορεί να σας βοηθήσει να είστε ήσυχοι ότι η ποιότητα του αέρα σας παραμένει φρέσκια και φιλτραρισμένη.

Το Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 χρησιμοποιεί μία προηγμένη τεχνολογία για τον καθαρισμό του αέρα απομακρύνοντας το 99,97% των αλλεργιογόνων και των ρύπων ενώ ταυτόχρονα δροσίζει ή θερμαίνει ανάλογα την εποχή. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός του χωρίς πτερύγια το καθιστά ένα κομμάτι design για κάθε σπίτι ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την μεγίστη άριστη απόδοση.

Επιπλέον, το Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 είναι πιστοποιημένος καθαριστής αέρα από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για τις Αλλεργίες (ECARF) με τη σφραγίδα ECARF τον Ιανουάριο του 2022. Εξοπλισμένος με έξυπνους αισθητήρες και εξαιρετικά αποδοτικά φίλτρα HEPA, ο καθαριστής αέρα

Dyson συλλαμβάνει έως και 99,97% των σωματιδίων μεγέθους 0,1 microns - όπως αλλεργιογόνα, βακτήρια, γύρη και σπόρους μούχλας. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία Air Multiplier™ η οποία ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα, παρέχοντας μια συνεχή, ισχυρή και ομαλή ροή αέρα (άνω το 290 λίτρων το δευτερόλεπτο), αλλά και έξυπνο αισθητήρα που ανιχνεύει αυτόματα, λειτουργία AUTO MODE, τα αερομεταφερόμενα σωματίδια και στη συνέχεια κάνει διάγνωση καθώς αναφέρει σε πραγματικό χρόνο την ποιότητα του αέρα.

Οι μηχανικοί της Dyson έχουν επανασχεδιάσει τις διαδρομές ροής του αέρα του μηχανήματος για να επιτύχουν πλήρως στεγανοποιημένο φιλτράρισμα προτύπου HEPA 13 - όχι μόνο διασφαλίζοντας ότι κανένας αέρας δεν παρακάμπτει το φίλτρο, αλλά και μπλοκάροντας κάθε πιθανό σημείο διαρροής μέσω του οποίου ο βρώμικος αέρας θα μπορούσε να εισέλθει στη ροή του αέρα.