Μέσω της σειράς Signature Kitchen Suite αναδεικνύεται η φιλοσοφία "True To Food" στο Μιλάνο


JTeam

15 Ιουνίου 2022

Μέσω της σειράς Signature Kitchen Suite αναδεικνύεται η φιλοσοφία "True To Food" στο Μιλάνο
Υψηλή καινοτομία της εταιρείας στην premium σειρά εντοιχισμού.

Η LG Electronics (LG) πραγματοποίησε μια σειρά εκδηλώσεων στο Signature Kitchen Suite Showroom στο Piazza Cavour, στο Μιλάνο, κατά τη διάρκεια της φετινής Εβδομάδας Σχεδίου Μιλάνου 2022.

Στον εκθεσιακό χώρο, που λειτουργεί από το 2020, παρουσιάστηκαν οι premium επιλογές της σειράς Signature Kitchen Suite, ενός brand που δημιουργεί νέες τάσεις στις εντοιχισμένες συσκευές κουζίνας. Οι premium, λύσεις εντοιχισμού για την κουζίνα της LG συνδυάζουν τις καινοτόμες τεχνολογίες της εταιρείας και το πάθος για το φαγητό για να προσφέρουν στυλ, ευκολία και ακριβές μαγείρεμα και συντήρηση τροφίμων.

Ο εκθεσιακός χώρος της εξαιρετικά premium σειράς είχε στηθεί ως μία κομψή, μοντέρνα γκαλερί τέχνης, όπου η παράδοση και η καινοτομία συνδυάζονται σε αρμονία. Συμπληρώνοντας τέλεια τον διακριτικό σχεδιασμό των προηγμένων συσκευών της Signature Kitchen Suite η διακόσμηση ήταν εμπνευσμένη από τη φύση και συγκεκριμένα από το Calvi Brambilla, ένα από τα πιο αξιόλογα στούντιο εσωτερικής διακόσμησης του Μιλάνου. Οι επισκέπτες μπορούσαν να βιώσουν τη μοναδική αξία της Signature Kitchen Suite και των οικιακών συσκευών της LG, εξερευνώντας το Food Academy του εκθεσιακού χώρου και άλλους χώρους ενός σπιτιού, όπως η κουζίνα, το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο.

Jenny.Gr

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Σχεδίου του Μιλάνου 2022, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “True to Food™ Itinerary”, αναδεικνύοντας τα οφέλη ενός τρόπου ζωής πιο κοντά στη φύση, όπου τα συστατικά διατηρούνται φρέσκα με τις τελευταίες τεχνολογίες της LG. Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν μαθήματα μαγειρικής που διοργανώνονταν από τον Food Experience Director της Signature Kitchen Suite, τον διάσημο σεφ, Andrea Vigna, storytelling από τον αρχιτέκτονα, εικονογράφο και συγγραφέα, Carlo Stanga, καθώς και εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών και σχεδιαστών επίπλων. Παρέχοντας ένα εύρος γευστικών εμπειριών, οι εκδηλώσεις του εκθεσιακού χώρου τόνισαν τη σημασία της σωστής αποθήκευσης και προετοιμασίας φαγητού και το πάθος και την αφοσίωση που έχει η σειρά Signature Kitchen Suite να μοιράζεται τη φιλοσοφία “True to Food”.

«Οι επισκέπτες του εκθεσιακού μας χώρου στην Εβδομάδα Σχεδίου του Μιλάνου βίωσαν την εμπειρία των ultra-premium συσκευών μας και είδαν από κοντά, πώς παραμένουμε πιστοί στη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής σε όλους τους τομείς του σπιτιού», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol. , Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των εντοιχισμένων συσκευών μας για την ευρωπαϊκή αγορά με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, καλοσχεδιασμένα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών καταναλωτών».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Signature Kitchen Suite Showroom στο Μιλάνο, επισκεφθείτε το: www.signaturekitchensuite.it/it_en/