Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει τη νέα συλλεκτική σειρά OBEGRÄNSAD σε συνεργασία με το μουσικό συγκρότημα Swedish House Mafia


JTeam

8 Νοεμβρίου 2022

Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει τη νέα συλλεκτική σειρά OBEGRÄNSAD σε συνεργασία με το μουσικό συγκρότημα Swedish House Mafia
Η νέα συλλεκτική σειρά δημιουργήθηκε για όσους αγαπούν τη μουσική και συνθέτουν, ώστε να βρουν την έμπνευσή τους, στον δικό τους χώρο.

H ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, υποδέχεται τη νέα συλλεκτική σειρά OBEGRÄNSAD, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το μουσικό συγκρότημα Swedish House Mafia. Αξιοποιώντας τις γνώσεις του συγκροτήματος στη μουσική παραγωγή, σχεδιάστηκε μια σειρά με έξυπνες λύσεις επίπλων για τη διαμόρφωση του χώρου σας, είτε είστε μουσικός παραγωγός, DJ ή μουσικός – καθώς και δημιουργικές λύσεις απλά για να ακούτε τη μουσική σας.

«Όταν ξεκινήσαμε, έπρεπε πραγματικά να αρχίσουμε από το μηδέν. Χρησιμοποιήσαμε ό,τι είχαμε

ήδη και κάναμε και δικές μας δοκιμές για να κάνουμε τη διαδικασία του σχεδιασμού πιο εύκολη αλλά και πιο δημιουργική», δηλώνουν τα μέλη του συγκροτήματος, Swedish House Mafia.

Για έναν μουσικοσυνθέτη, όλα αρχίζουν από ένα καλό γραφείο, όπως το OBEGRÄNSAD, που διαθέτει δύο βάσεις ηχείων στο κατάλληλο ύψος για τέλεια ακρόαση και ένα συρόμενο συρτάρι κάτω από την κεντρική επιφάνεια, για εύκολη πρόσβαση στο πληκτρολόγιο, εξοικονομώντας επιπλέον χώρο. Η ραφιέρα OBEGRÄNSAD αποτελεί αναβάθμιση της κλασσικής ραφιέρας KALLAX με χώρο στα ράφια για ενισχυτές, δίσκους βινυλίου και ένα ψηλό σημείο για τον υπόλοιπο μουσικό εξοπλισμό.

Η πολυθρόνα OBEGRÄNSAD έχει σχεδιαστεί με ιμάντες στην πλάτη, ώστε να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας για χαλάρωση και σκέψη. Ο σωστός φωτισμός διαμορφώνει την ατμόσφαιρα ενός δωματίου, όπως ακριβώς και σε μία μουσική σκηνή. Το φωτιστικό γραφείου LED OBEGRÄNSAD έχει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις φωτεινότητας για να επιλέξετε αυτό που σας εμπνέει.

Jenny.Gr

Μπορεί το βινύλιο να δημιουργήθηκε σε μια άλλη εποχή, παραμένει, όμως, διαχρονικό αντικείμενο για τους λάτρεις της μουσικής. Το πικάπ OBEGRÄNSAD είναι εδώ για να σας θυμίσει τον ήχο της βελόνας όταν «γρατζουνάει» τον δίσκο.

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας συλλεκτικής σειράς, η ΙΚΕΑ σας καλεί το Σάββατο 12/11 να επισκεφθείτε τα καταστήματα ΙΚΕΑ και να απολαύσετε live μουσική από αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και πολλές εκπλήξεις! Πιο αναλυτικά:

MUSIC FM: KISS FM:

Κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς: 10:00-12:00 Κατάστημα ΙΚΕΑ The Mall Athens: 10:00-12:00

Κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο: 15:00-17:00 Κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός: 13:00-15:00

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της συλλεκτικής σειράς στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr και δημιουργήστε το δικό σας χώρο έμπνευσης.

#ikea

#zoumemazi