Herbalife Nutrition: Στο πνεύμα των Χριστούγεννων με τα Παιδικά Χωριά SOS


JTeam

7 Δεκεμβρίου 2022

Herbalife Nutrition: Στο πνεύμα των Χριστούγεννων με τα Παιδικά Χωριά SOS
Δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά η ομάδα της Herbalife Nutrition, που μαζί με τους Ευαγγελία Πλατανιώτη, Γιάννη Δρυμωνάκο και Ηλία Γκότση, επισκέφτηκαν το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης για να στολίσουν μαζί με τα παιδιά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι που στηρίζει η εταιρεία, να παίξουν μαζί τους και να χαρίσουν δώρα στα παιδιά, μοιράζοντας χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία.

Από το 2006 η Herbalife Nutrition μέσω του προγράμματος Casa Herbalife Nutrition ενισχύει τις δράσεις του οργανισμού, εξασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση σε ένα σπίτι στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης και προσφέροντας στήριξη στα παιδιά που ζουν εκεί, με γνώμονα την διαχρονική πεποίθηση της εταιρίας ότι κάθε παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια.

Με την εταιρική κοινωνική ευθύνη να αποτελεί σημαντικό μέρος της φιλοσοφίας της η Herbalife Nutrition, μέσω του ιδρύματος Herbalife Nutrition Foundation (HNF) και των προγραμμάτων Casa Herbalife, συμβάλλει στην παροχή υγιεινής και σωστής διατροφής σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Το ίδρυμα Herbalife Nutrition Foundation (HNF) δημιουργήθηκε το 1994 και από τότε σε συνεργασία με οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, ασχολείται αδιάκοπα με τη βελτίωση της ζωής των παιδιών. Σήμερα, το Ίδρυμα HNF υποστηρίζει και προσφέρει χρηματοδότηση σε πάνω από 167 προγράμματα (ορφανοτροφεία, παιδικά νοσοκομεία, σχολεία και οργανισμούς) σε 59 χώρες, στηρίζοντας πάνω από 200.000 παιδιά καθημερινά.

Η Herbalife Nutrition δεν παρέχει απλώς χρηματοδότηση, αλλά ενθαρρύνει ολόκληρη την οικογένεια της Herbalife Nutrition να βοηθήσει τη στήριξη των παιδιών. Η οικογένεια αυτή μάλιστα μεγαλώνει διαρκώς και βασίζεται σε γενναιόδωρους - Ανεξάρτητους Συνεργάτες, υπαλλήλους και φίλους της Herbalife Nutrition που στηρίζουν τους σκοπούς του Ιδρύματος HNF και των προγραμμάτων Casa Herbalife, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσπάθεια να συγκεντρωθούν κεφάλαια σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Jenny.Gr
Jenny.Gr