Με τα στρώματα της GRECO STROM ο ύπνος σου αλλάζει επίπεδο


JTeam

19 Δεκεμβρίου 2022

Με τα στρώματα της GRECO STROM ο ύπνος σου αλλάζει επίπεδο
Η κορυφαία ελληνική εταιρεία στρωμάτων καταφέρνει εδώ και 58 χρόνια να μας χαρίζει τον πιο άνετο και ποιοτικό ύπνο.

Οι ρυθμοί που ζούμε και εργαζόμαστε καθημερινά είναι ανεξέλεκτοι. Κάπως έτσι, η ώρα που πέφτουμε στο κρεβάτι μας το βράδυ αποτελεί βάλσαμο και όλοι την περιμένουμε πώς και πώς. Λένε άλλωστε πως ο βραδινός ύπνος είναι αναντικατάστατος και είναι μεγάλη αλήθεια. Όσο κι αν προλάβουμε να κοιμηθούμε μέσα στην ημέρα, αν δεν έχουμε κοιμηθεί αρκετά, αλλά και ποιοτικά το βράδυ, η κούραση δεν θα φύγει από το σώμα μας.

Μπορεί το να συμπληρώσουμε ένα οκτάωρο ύπνου, κάτι που αποτελεί την ιδανική συνθήκη σύμφωνα με το Αμερικανικό Ίδρυμα για τον Ύπνο (NSF), να φαντάζει για τους περισσότερους από εμάς ουτοπικό, ωστόσο αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να χαρίσουμε στο σώμα μας έναν άνετο και συνάμα ποιοτικό βραδινό ύπνο.

Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα πρέπει πρώτα να προσέξουμε το στρώμα του κρεβατιού μας, καθώς παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στην ξεκούρασή μας. Η GRECO STROM, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, έχει καταφέρει να αλλάξει τα όσα γνωρίζαμε για την ποιότητα των στρωμάτων. Εδώ και περισσότερα από 58 χρόνια ασχολείται με την κατασκευή κρεβατιών και προϊόντων ύπνου, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται με επιτυχία στον ξενοδοχειακό, ιατροτεχνολογικό, ναυτιλιακό και νοσοκομειακό εξοπλισμό καθώς και με απόλυτο σεβασμό και ευαισθησία στα βρεφικά προϊόντα ύπνου.

Jenny.Gr

Το εργοστάσιο, οι αποθήκες, το κέντρο διανομής καθώς και τα κεντρικά γραφεία των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών της επιχείρησης στεγάζονται σε ιδιόκτητες πρόσφατα ανακαινισμένες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Μάνδρα Αττικής, υποδειγματικά οργανωμένες, λειτουργικές και κατασκευασμένες με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Η συνολική έκταση ξεπερνά τα 16.000 m2, ενώ όλοι οι χώροι έχουν σχεδιαστεί και δομηθεί με γνώμονα την παροχή των ιδανικότερων συνθηκών εργασίας για το προσωπικό όσον αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή.

Για όλους εμάς, λοιπόν, που έχουμε ανάγκη από έναν καλό ύπνο, η Greco Strom είναι εδώ με πολλές προσφορές σε τεχνολογικά εξελιγμένα στρώματα και premium μοντέλα κρεβατιών. Η τέλεια ανατομική τεχνογνωσία, τα προηγμένα υλικά, τα υπερσύγχρονα μηχανήματα σας περιμένουν σε ένα κατάστημα Greco Strom ή στο eshop της εταιρείας, όπου μπορείτε να αποφεληθείτε με εκπτώσεις ακόμη και ως 50%. Αν θέλετε να νιώσετε πιο ξεκούραστοι στην καθημερινότητά σας, τώρα γνωρίζετε τον τρόπο.