CELEBRITIES

Kate Middleton και πρίγκιπας William: Αυτός είναι ο «χρυσός» κανόνας για τα παιδιά τους


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2023

Kate Middleton και πρίγκιπας William: Αυτός είναι ο «χρυσός» κανόνας για τα παιδιά τους
Splash News
Υπάρχει μια αυστηρή και απαράβατη εντολή μέσα στο σπίτι της βασιλικής οικογένειας

Αν ένα πράγμα δεν μπορεί να ανεχτεί το βασιλικό ζευγάρι αυτό είναι οι φωνές μέσα στο σπίτι. Και αυτός είναι ένας κανόνας που οφείλουν να ακολουθούν όλοι, είτε μικροί είτε μεγάλοι. Η ησυχία και η ηρεμία μέσα στο παλάτι, σύμφωνα με τις βασιλικές πηγές, δεν είναι απλά μια εντολή, αλλά ένας «νόμος» που ισχύει για όλη την οικογένεια.

«Οι φωνές για τον 9χρονο πρίγκιπα George, την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 4χρονο πρίγκιπα Louis είναι εντελώς εκτός των επιθυμητών ορίων», τόνισε πηγή στη The Sun.

Jenny.Gr
Splash News

«Μάλιστα όσο αφορά στα παιδιά, κάθε μικρή παρέκκλιση του κανόνα επιφέρει την "ποινή" της απομάκρυνσης από το σημείο έντασης και της συζήτησης από τον μπαμπά πρίγκιπα William ή τη μαμά Kate μέχρι να ηρεμήσουν τα "εξαγριωμένα" πριγκιπόπουλα», συνεχίζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τα όρια και ο τρόπος διαχείρισης των παιδικών ξεσπασμάτων για την Middleton εξετάστηκαν τον περασμένο Μάιο, όταν στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο ο μικρός Louis έβαλε το χέρι του στο στόμα της μητέρας του, κίνηση που κατεγράφη σε βίντεο και φυσικά έγινε viral.

H ειδική επί των βασιλικών θεμάτων, Katie Nicholl, ισχυρίζεται πως ο William και η Kate, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο να περνούν τα παιδιά τους χρόνο με εξωτερικές δραστηριότητες, τέχνες και χειροτεχνίες.

Αυτού του τύπου η νέα διαπαιδαγώγηση ξεκινάει ως επιθυμία από την ίδια την Kate Middleton.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.