Η νέα πρωτότυπη σειρά «Tiny Beautiful Things» είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+


JTeam

7 Απριλίου 2023

Η νέα πρωτότυπη σειρά «Tiny Beautiful Things» είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+
Μία μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων βασισμένη στο μπεστ σέλερ της Cheryl Strayed.

Η νέα, πρωτότυπη μίνι σειρά «Tiny Beautiful Things», με πρωταγωνίστρια την Kathryn Hahn, σε παραγωγή της ABC Signature και της Hello Sunshine, είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+. Μάθετε περισσότερα στο disneyplus.com

Βασισμένη στο μπεστ σέλερ της Cheryl Strayed, η σειρά «Tiny Beautiful Things» ακολουθεί την Κλερ (Kathryn Hahn), μία συγγραφέα που κερδίζει την αναγνώριση ως αρθρογράφος στήλης με συμβουλές, ενώ η δική της ζωή καταρρέει.

Όταν συναντάμε την Κλερ για πρώτη φορά, ο γάμος της με τον σύζυγο της Ντάνι είναι στα τελευταία του, η κόρη της, Ρέι, την έχει απομακρύνει και η καριέρα της ως συγγραφέας είναι ανύπαρκτη. Έτσι όταν ένας παλιός φίλος της, συγγραφέας, της ζητά να αναλάβει τη στήλη συμβουλών Dear Sugar, εκείνη πιστεύει ότι είναι εντελώς ακατάλληλη για τη δουλειά.

Αφού όμως αναλαμβάνει απρόθυμα τον ρόλο της Sugar, η ζωή της Κλερ αρχίζει να περιστρέφεται γύρω από μια σειρά σύνθετων αναμνήσεων, οι οποίες της επιτρέπουν να εξερευνήσει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της, από την παιδική ηλικία έως σήμερα, και να ανακαλύψει την ομορφιά, την αγωνία και τη χαρά που κρύβεται στις «ανοιχτές» πληγές της. Μέσα από τη Sugar, η Κλερ προσφέρει μια μορφή λύτρωσης, τόσο στους αναγνώστες της όσο και στον εαυτό της, αποδεικνύοντας πως οι προσωπικές μας ιστορίες μπορούν τελικά να αποτελέσουν τη σωτηρία μας.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Kathryn Hahn, Sarah Pidgeon, Quentin Plair και Tanzyn Crawford, με guest stars τους Owen Painter, Merritt Wever, Elizabeth Hinkler και Michaela Watkins. Η Liz Tigelaar είναι η δημιουργός/εκτελεστική παραγωγός της σειράς. Οι Lauren Neustadter, Reese Witherspoon, Laura Dern, Jayme Lemons, Cheryl Strayed, Stacey Silverman και Kathryn Hahn είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς από την ABC Signature και την Hello Sunshine.

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τα ήδη διαθέσιμα Παιδικά Προφίλ που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.