«Προϊόν της Χρονιάς 2023» οι σακούλες απορριμμάτων SANITAS Flex & Strong: Μια σημαντική διάκριση για μία μεγάλη μάρκα & ένα νέο προϊόν


JTeam

11 Απριλίου 2023

«Προϊόν της Χρονιάς 2023» οι σακούλες απορριμμάτων SANITAS Flex & Strong: Μια σημαντική διάκριση για μία μεγάλη μάρκα & ένα νέο προϊόν
Ο Όμιλος Σαράντη προσφέρει στους καταναλωτές αποτελεσματικές λύσεις διαθέτοντας προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας!

Οι σακούλες SANITAS Flex & Strong αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2023» στην κατηγορία Σακούλες Απορριμμάτων, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς βράβευσης της καινοτομίας των καταναλωτικών προϊόντων παγκοσμίως. Η διάκριση αυτή σημαίνει πολλά για το brand του Ομίλου Σαράντη που εδώ και 50 χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού νοικοκυριού χάρη στην άριστη ποιότητα, την τεχνογνωσία αλλά και την καινοτομία των προϊόντων οικιακής φροντίδας.

Οι βραβευμένες σακούλες νέας τεχνολογίας SANITAS Flex & Strong διαθέτουν ανάγλυφο πλέγμα, με 3 στρώματα για μεγαλύτερη αντοχή και ελαστικότητα, ακόμα και για τα πιο αιχμηρά απορρίμματα, ενώ παράλληλα δεν επιτρέπουν καμία διαρροή. Κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, είναι μια βιώσιμη επιλογή για το περιβάλλον και κάνουν το καθάρισμα ακόμη καλύτερο, αποδεικνύοντας ότι «Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα» με προϊόντα SANITAS.

Jenny.Gr

Η διάκριση επισφραγίζει την επιλογή της κριτικής επιτροπής αλλά και του καταναλωτικού κοινού, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της καταναλωτικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες του θεσμού, από την εταιρεία Circana Hellas σε δείγμα 3.200 καταναλωτών. Το βραβείο παρέλαβε η Βάσω Αναγνωστοπούλου, Senior Brand Manager της μάρκας.

-->