H Herbalife και η Έφη Σφυρή εγκαινιάζουν της νέες εγκαταστάσεις του ENSO Beach Club


JTeam

29 Μαΐου 2023

H Herbalife και η Έφη Σφυρή εγκαινιάζουν της νέες εγκαταστάσεις του ENSO Beach Club
Η Herbalife συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία με την Πρωταθλήτρια Beach Volley Έφη Σφυρή και το Enso Beach Volley Club εγκαινιάζοντας τις νέες εγκαταστάσεις εντός του «Fous De Foot» στη Βάρη.

Τα νέα γήπεδα που με τη συμβολή της Herbalife πληρούν όλες τις προδιαγραφές και τα πρότυπα ποιότητας, προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στους αθλητές και τις αθλήτριες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε ένα δημοφιλές άθλημα όπως το beach volley, διαμορφώνοντας το πιο ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Η Herbalife μαζί με πλήθος celebrities, αθλητών και δημοσιογράφων έδωσαν το παρών στις νέες εγκαταστάσεις του Enso Beach Volley Club, όπου την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού και Προϋπολογισμού του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Νίκος Ζαχαράτος ο οποίος δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά επισημοποιήσαμε την έναρξη λειτουργίας των νέων γηπέδων beach volley του Enso Beach Volley Club στη Βάρη. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την ανάπτυξη του αθλήματος και την προώθηση της υγιεινής ζωής στην κοινότητά μας και συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση της αθλητικής δραστηριότητας και της κοινωνικής συνοχής».

Jenny.Gr

H Πρωταθλήτρια Beach Volley Έφη Σφυρή με την σειρά της ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανη που σήμερα το όνειρο μου για την επέκταση του Enso Beach Volley Club γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία Herbalife για τη χορηγία της στο να προσφέρουμε αθλητικούς χώρους με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και σχεδιασμένους για να προσφέρουν μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία σε αθλητές και επισκέπτες».

Η Herbalife με στόχο την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής, του υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής και του αθλητισμού, σε όλη τη διάρκεια του event έδωσε την ευκαιρία στους παραβρισκόμενους να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα της Herbalife.

Η Country Director της Herbalife σε Ελλάδα, Κύπρο και Λίβανο Ναταλία Μελισσινού σημείωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ σήμερα για τα εγκαίνια των νέων γηπέδων του Enso Beach Volley Club. Η Herbalife έχει δεσμευθεί να προωθεί έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και η συνεργασία μας αυτή με την Έφη Σφυρή είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να στηρίξουμε το Beach Volley στη χώρα μας. Ευχόμαστε να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές σε αυτόν τον νέο χώρο, ενώ δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητές!».

Jenny.Gr

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα Celebrity Game με τους Γιάννη Δρυμωνάκο (Πρωταθλητής κολύμβησης), Γιώργο Μουλίνο (MSc, Ph.D., ειδικός στην αθλητική ιατρική και διατροφή,)) και τις αθλήτριες beach volley Μοσχούλα Πατακοπούλου και Αναστασία Φωκιανού, που κέρδισε το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των καλεσμένων που είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν.