Το Perrier® θα μας αναζωογονήσει με τη μοναδικά δροσιστική γεύση του στο Hautes Grecians


JTeam

6 Ιουνίου 2023

Το Perrier® θα μας αναζωογονήσει με τη μοναδικά δροσιστική γεύση του στο Hautes Grecians
PANOULIS PHOTOGRAPHY
Το JennyGr διοργανώνει για 5η φορά το “Hautes Grecians 2023” και έχεις πολλούς λόγους για να μην το χάσεις!

Λίγες μέρες μας χωρίζουν πια από τον μεγαλύτερο θεσμό Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, το Hautes Grecians, το οποίο επιστρέφει για 5η φορά σε μία από τις πιο ιστορικά και πολιτισμικά «φορτισμένες» τοποθεσίες της χώρας, αυτή της Ελευσίνας. Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023, θα υποδεχτεί στις 7 Ιουνίου πλήθος κόσμου που θα παρακολουθήσει ένα υπέροχο κράμα τέχνης και μόδας αναδεικνύοντας το πέρασμα από το σκοτάδι στο φως.

Ο πιο δροσερός φίλος που αγαπά την τέχνη και το στυλ

Το Perrier®, θα βρεθεί, φυσικά, στο φετινό Hautes Grecians με ένα συναρπαστικό corner και θα αναλάβει με τον δικό του μοναδικό τρόπο να αναζωογονήσει κάθε παρευρισκόμενο προσφέροντας welcome drinks. Άλλωστε, το sparkling Φυσικό Μεταλλικό νερό, με καταγωγή από Verzege της Νότιας Γαλλίας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το στυλ, την αισθητική και την τέχνη, οπότε η δυναμική και εκκεντρική του ταυτότητα δε θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο γεγονός.

Αγαπάμε το Perrier®, όχι μόνο για την ασυναγώνιστα δροσιστική γεύση του αλλά και για την κομψότητα που το χαρακτηρίζει. Eίναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονηθείς και να αφήσεις τις εκατομμύρια απολαυστικές φυσαλίδες του να σε ταξιδέψουν και να μεταμορφώσουν κάθε στιγμή της ημέρας σου στην καλύτερη εκδοχή της. Γιατί όλες απολαμβάνουμε ένα ποτήρι Perrier® όταν χαλαρώνουμε στο σπίτι με τους αγαπημένους μας ή όταν βγαίνουμε έξω και παραγγέλνουμε το αγαπημένο μας cocktail ή ποτό με βάση το Perrier®. Εξ ου και το Perrier® είναι επίσημος χορηγός του θεσμού World’s 50 Best Bars που αναδεικνύει τα καλύτερα και πιο καινοτόμα Bars σε όλον τον κόσμο.

Jenny.Gr

Το ξεχωριστό mocktail «Tiki Sheltzer» στο Hautes Grecians

H μοναδική γεύση και αίσθηση του Perrier® είναι που θα «αγκαλιάσει» την έναρξη του Hautes Grecians ξεδιψώντας το κοινό τόσο σκέτο όσο και με το mocktail «Tiki Sheltzer». Το συγκεκριμένο mocktail συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο του μπαρ Baba Αu Rum, που βρίσκεται στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου και συνεργάζεται με το Perrier®. Το mocktail περιλαμβάνει Fassionola, φρέσκο λεμόνι και, φυσικά, Perrier® και πρόκειται σίγουρα να κερδίσει τις εντυπώσεις και στο Hautes Grecians.

Jenny.Gr

Ανυπομονείς όσο κι εμείς;

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν για τους σκοπούς των:

  • ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού)
  • Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, «Φιλική Φωλιά»

Aν θέλετε να ζήσετε και εσείς από κοντά την εμπειρία του Hautes Grecians αγοράστε το εισιτήριο σας από το viva ΕΔΩ.