Hautes Grecians 2023: Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στον μεγαλύτερο θεσμό υψηλής ραπτικής της Ελλάδας


JTeam

6 Ιουνίου 2023

Hautes Grecians 2023: Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στον μεγαλύτερο θεσμό υψηλής ραπτικής της Ελλάδας
Το 5ο Hautes Grecians είναι μία ανάσα μακριά

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, το Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας θα γίνει ο καμβάς πάνω στον οποίο η τέχνη θα συναντηθεί με τη μόδα, για την επιστροφή του Hautes Grecians. Ο μεγάλος θεσμός υψηλής ραπτικής επιστρέφει για 5η φορά, φέτος με το μότο «Από το σκοτάδι στο φως» και ντύνοντας την ημέρα με το ιστορικό βάρος του τόπου στον οποίο θα διεξαχθεί. Εκεί όπου καταξιωμένοι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023, αφηγούμενοι τις δικές τους ιστορίες.

Από ένα τόσο μεγάλο φιλανθρωπικό γεγονός όπως αυτό, δε θα μπορούσε να λείπει η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, η οποία δείχνει επανειλημμένα την προσφορά της στο κοινό. Η HELLENiQ ENERGY μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ υποστηρίζει σταθερά δράσεις που ενισχύουν τον σύγχρονο πολιτισμό, την πολιτιστική κληρονομιά και τη νέα γενιά. Μάλιστα, βρίσκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνικών στις οποίες δραστηριοποιείται, επιβεβαιώνοντας διαρκώς την κοινωνική της ευαισθητοποίηση.

Παράλληλα με το Hautes Grecians, η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ως Μέγας Χορηγός της Ελευσίνας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2023, εκδηλώνει μεγάλο ενδιαφέρον για την κοινωνική ζωή της πόλης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανακατασκευή του ιστορικού κινηματογράφου Ελευσίς αλλά και της Οικίας Αδάμ που θα στεγάσει πλούσιες πολιτισμικές δραστηριότητες της Εφορείας Δυτικής Αττικής, στα πλαίσια της ανακατασκευής και ανακαίνισης σημαντικών τοπόσημων. Μία πρωτοβουλία ιδιαίτερα σημαντική που, όχι μόνο διατηρεί πολυετή ιστορία και αναμνήσεις σπουδαίων κτιρίων αλλά διατηρεί πολιτισμικούς προορισμούς για τις επόμενες γενιές και βοηθάει στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

«Δεν ενισχύουμε μόνο τον θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, αλλά θα αφήσουμε ως παρακαταθήκη στους κατοίκους έναν σύγχρονο πολυχώρο υψηλών απαιτήσεων, προς κάθε μελλοντική χρήση. Είναι ένα ακόμη παράδειγμα αγαστής συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικού τομέα και τοπικής αυτοδιοίκησης, προς τον μεγάλο κοινό στόχο που είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της εκάστοτε περιοχής», είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην ειδική εκδήλωση υπογραφής Συμφώνου Αμοιβαίας Συνεργασίας του Δήμου Ελευσίνας, της Εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY, Ανδρέας Σιάμισιης.

Στον πυρήνα της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ βρίσκεται και η βιωσιμότητα, αφού η εταιρεία προσφέρει ενεργειακές λύσεις με χαμηλές εκπομπές άνθρακα, με απώτερο στόχο την επίτευξη μηδενικού ισοζυγίου εκπομπών έως το 2050.

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του Hautes Grecians, θα διατεθούν για τους σκοπούς των:

  • ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού)
  • Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, «Φιλική Φωλιά»

Aν θέλετε να ζήσετε και εσείς από κοντά την εμπειρία του Hautes Grecians αγοράστε το εισιτήριο σας από το viva ΕΔΩ.