Hautes Grecians 2023: Το Perrier® δρόσισε τον μεγαλύτερο θεσμό Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα


JTeam

9 Ιουνίου 2023

Hautes Grecians 2023: Το Perrier® δρόσισε τον μεγαλύτερο θεσμό Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα
Όταν η γοητεία ενός παγωμένου Perrier® συνδυάζεται με την Υψηλή Ραπτική, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο απολαυστικό.

Το 5ο Hautes Grecians πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας την Τετάρτη 7 Ιουνίου και η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023 γέμισε με μόδα, δημιουργικότητα και τέχνη.

Η φετινή εκδοχή του μεγάλου θεσμού αποτέλεσε έναν ύμνο για το πέρασμα «από το σκοτάδι στο φως», όπως ήταν και το μότο της, γίνοντας μία αφορμή να συγκεντρωθούν υπέροχες δημιουργίες σχεδιαστών και πλήθος κόσμου που απόλαυσε την εμπειρία στο σύνολό της. Επιπλέον, όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο «ΕΛΙΖΑ» (Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού) και Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, «Φιλική Φωλιά».

Jenny.Gr

Από το λαμπερό γεγονός δε θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο μας Perrier®. Η μοναδικά δροσιστική του διάθεση καλωσόρισε κάθε παρευρισκόμενο, αναζωογονώντας τον λίγο πριν λάβει τη θέση του για να παρακολουθήσει το catwalk με τις δημιουργίες των σχεδιαστών.

Jenny.Gr

Το sparkling Φυσικό Μεταλλικό νερό, με καταγωγή από Verzege της Νότιας Γαλλίας, μας περίμενε σε ένα συναρπαστικό corner όπου οι bartenders προσέφεραν τη «μαγεία» των απολαυστικών φυσαλίδων του Perrier® στους παρευρισκόμενους. Γιατί τι χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα pause από τους γρήγορους ρυθμούς και τις απαιτήσεις του προγράμματός μας, αν όχι ένα ποτήρι παγωμένο Perrier®;

Jenny.Gr

Μιας και το Perrier®, όμως, συνοδεύει μερικά από τα πιο αγαπημένα μας cocktail και ποτά, στο event, το κοινό είχε την ευκαιρία να γευτεί και το «Tiki Sheltzer». Τι είναι αυτό; Μα, φυσικά, το ξεχωριστό mocktail που συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο του μπαρ Baba Au Rum, το οποίο βρίσκεται στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου και συνεργάζεται με το Perrier®. Τα συστατικά του περιλαμβάνουν Fassionola, φρέσκο λεμόνι και, φυσικά, Perrier® και, όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό ενθουσιάστηκε με τη μοναδική του γεύση. Ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για να γίνει η μετάβαση από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε μία ξέγνοιαστη βραδιά αφιερωμένη στη δημιουργία!

Jenny.Gr

Το Perrier® είναι, μάλιστα, επίσημος χορηγός του θεσμού World’s 50 Best Bars που αναδεικνύει τα καλύτερα και πιο καινοτόμα Bars σε όλον τον κόσμο και αποτελεί τη Νο1 επιλογή μας, εντός και εκτός σπιτιού, σκέτο ή ως βασικό συστατικό των αγαπημένων μας ποτών.

Jenny.Gr

Κάπως έτσι, το κομψό και stylish Perrier® σήμανε την έναρξη του Hautes Grecians με τον πιο δροσιστικό τρόπο και δημιούργησε τα πιο θετικά vibes για όλους σε μία βραδιά αφιερωμένη στην υψηλή ραπτική και στην τέχνη!

Jenny.Gr


Photo Credits: Λάμπρος Στοιχειός