Διακοπές στο εξοχικό: Τρόποι καθαρισμού για να κάνεις τις διακοπές πιο ανέμελες


JTeam

4 Ιουλίου 2023

Διακοπές στο εξοχικό: Τρόποι καθαρισμού για να κάνεις τις διακοπές πιο ανέμελες
Σου βρήκαμε πώς να κάνεις τις διακοπές στο εξοχικό σου ακόμα καλύτερες.

Είναι πραγματική ευλογία να έχεις εξοχικό. Είτε στο βουνό, είτε στη θάλασσα, το εξοχικό προσφέρει μία ανεμελιά. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις χρόνο και σκέψη για το τι θα κάνεις στις διακοπές σου, έχεις έναν οικονομικό προορισμό και νιώθεις σαν στο σπίτι σου, έχοντας όλα τα απαραίτητα χωρίς να χρειάζεται να τα κουβαλήσεις.

Το μόνο αρνητικό στις διακοπές στο εξοχικό είναι το καθάρισμα. Ειδικά, όταν πρέπει να αφιερώσεις μεγάλο χρόνο της ημέρας για να κάνεις το βασικό καθάρισμα του σπιτιού. Εμείς, επειδή θέλουμε να κάνουμε τις διακοπές σου ακόμα πιο ανέμελες και ευχάριστες σου βρήκαμε τον τρόπο για να κάνεις το καθάρισμα του εξοχικού πανεύκολο, με τα σωστά μηχανήματα και να έχεις χρόνο να απολαύσεις το “δεν κάνω τίποτα”.

Παρακάτω, ακολουθεί ένας μικρός οδηγός με τρόπους καθαρισμού.

Καθαριότητα από έξω προς τα μέσα

Το πρώτο πράγμα που κάνεις στο εξοχικό είναι να καθαρίσεις τον εξωτερικό χώρο, καθώς είναι γνωστό ότι αν το έξω δεν είναι καθαρό, θα μπει μέσα, οπότε θα έχεις κάνει μία τρύπα στο νερό! Επίσης, το καλοκαίρι είναι απαραίτητος ο συχνός καθαρισμός του αυτοκινήτου, μετά από τις βόλτες στη θάλασσα και την εξοχή, αλλά και των επίπλων εξωτερικού χώρου! Εκεί χρειάζεσαι ένα αξιόπιστο πλυστικό μηχάνημα, όπως το K4 Compact της Kärcher. Κι αν θέλεις να μην το αφήσεις στο εξοχικό, χάρη στο εξαιρετικά βολικό του μέγεθος, το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 4 Compact αποθηκεύεται οπουδήποτε με ευκολία, είτε στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, είτε σε ράφι.

Jenny.Gr

Το εξοχικό θέλει και τον δικό του καθαρισμό

Οι ανάγκες καθαρισμού σε ένα εξοχικό είναι κάπως διαφορετικές από εκείνες που έχεις στο σπίτι. Τρώμε συχνά στο καναπέ, περπατάμε ξυπόλυτοι και ερχόμαστε από το μπάνιο στη θάλασσα. Σωτήρια είναι η ηλεκτρική σκούπα, που είναι πάντα προτιμότερη από την παραδοσιακή, γιατί δεν σηκώνει σκόνη και φτάνει σε περισσότερα σημεία. Για να μη γίνει ο καθαρισμός αγγαρεία, προτίμησε μία ηλεκτρική σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης, όπως η WD 3 της Kärcher, που είναι μικρή, βολική και μπορεί να ανταπεξέλθει στους ρύπους του εξοχικού, όπως άμμο από τη θάλασσα, νερά και χώματα. Και το πιο σημαντικό: Τα εργαλεία ή τα μικρά εξαρτήματα μπορούν να τοποθετηθούν στην περιοχή στην κεφαλή του μηχανήματος. Η εργονομικά διαμορφωμένη λαβή μεταφοράς επιτρέπει την άνετη μεταφορά!

Jenny.Gr

Ένα σκουπάκι για όλες τις ώρες

Τέλος, επειδή τα “χοντρά” δεν πρόκειται -και δεν θες- να τα κάνεις κάθε μέρα, ένα σκουπάκι που μπορεί να μείνει μόνιμα στο εξοχικό θα σου λύσει τα χέρια, μιας και είναι γρήγορο και αποτελεσματικό. Το σκουπάκι χειρός CVH 2 Premium με μπαταρία αφαιρεί δυναμικά κάθε είδους βρωμιά, όπως τρίχες, ψίχουλα και σκόνη, από οποιαδήποτε θέση και χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Jenny.Gr

Στο τέλος της ημέρας, ακόμα και στο εξοχικό ο κατάλληλος εξοπλισμός είναι εκείνος που θα κάνεις τις διακοπές σου ακόμα πιο εύκολες και ανέμελες. Τα γρήγορα και αποτελεσματικά μηχανήματα καθαρισμού θα σου εξασφαλίσουν περισσότερο χρόνο για βουτιές, χαλάρωση και ποιοτικό χρόνο με φίλους ή την οικογένειά σου!

Βρες περισσότερους συμμάχους για ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι από τη σειρά Home & Garden της Kärcher