Φθινοπωρινή Ισημερία: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου


JTeam

8 Σεπτεμβρίου 2023

Φθινοπωρινή Ισημερία: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου
pexels
H φθινοπωρινή ισημερία δεν σηματοδοτεί μόνο το τέλος του καλοκαιριού. Επηρεάζει πολύ και το ζώδιό σου

Με την φθινοπωρινή ισημερία αρχίζει και επίσημα το φθινόπωρο στην Ελλάδα και μάλλον δεν έχεις προετοιμαστεί καθόλου να αφήσεις πίσω σου το καλοκαίρι. Θα έχεις ήδη παρατηρήσει ότι η μέρα μικραίνει και οι αλλαγές στη διάθεσή σου είναι περισσότερες, καθώς επηρεάζεται έντονα το ζώδιό σου.

Μετά την φθινοπωρινή ισημερία, που θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου, η ημέρα μικραίνει και η νύχτα μεγαλώνει, ώσπου η νύχτα να φτάσει στο ζενίθ της κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο περί στις 21 Δεκεμβρίου.

Φθινοπωρινή Ισημερία: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου

Κριός

Η Φθινοπωρινή Ισημερία φέρνει στη ζωή σου, περισσότερο την υπερβολή παρά τη σταθερότητα και την ισορροπία. Ωστόσο, να περιμένεις μερικές θετικές αλλαγές κυρίως στον συναισθηματικό τομέα.

Ταύρος

Είναι η κατάλληλη στιγμή να βγεις από το comfort zone σου, να αρπάξεις ευκαιρίες και να κάνεις σχέδια, βάζοντας σημαντικούς στόχους για τη ζωή σου.

Δίδυμοι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή σου οπότε η Φθινοπωρινή Ισημερία φέρνει μια κάποια μοναχικότητα στην ψυχή σου. Είναι ωστόσο η ιδανική στιγμή για να επανασυνδεθείς με το παιδί μέσα σου και να κάνεις όλα όσα αγαπάς.

Καρκίνος

Η Ισημερία φέρνει στη ζωή σου αλλαγές και οδηγεί στο τέλος σχέσεις που δεν ευδοκιμούν. Θα βρεθείς πιο κοντά στη γαλήνη και την ισορροπία προς το τέλος του μήνα, ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

Λέων

Ο κυβερνήτης σου είναι ο Ήλιος και αυτή η Ισημερία σε επηρεάζει περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Θα κάνεις σημαντικές αλλαγές, όπως και νέες γνωριμίες που θα είναι καθοριστικές για τη ζωή σου.

Παρθένος

Η Φθινοπωρινή Ισημερία σε φέρνει πιο κοντά στον εαυτό σου και στην αυτοβελτίωση. Θα δεις υποθέσεις και σημαντικά ζητήματα να τακτοποιούνται και αυτό είναι ίσως που ψάχνεις περισσότερο αυτή την περίοδο.

Ζυγός

Καθώς η εποχή του Ζυγού πλησιάζει, ετοιμάσου να νιώσεις σαν στο σπίτι σου. Θα απολαύσεις κάθε στιγμή που επιφυλάσσει για σένα η Ισημερία και γενικά θα ζήσεις δυνατές συγκινήσεις και την καλύτερη ζωή σου!

Σκορπιός

Θα είναι μια μεταβατική περίοδος για σένα, αγαπητέ Σκορπιέ που θα ανανεώσει σχέσεις και συνεργασίες αλλά δώσε λίγο παραπάνω προσοχή στα μυστικά που λατρεύεις να κρατάς κρυφά καθώς δεν αποκλείεται να βγουν στο φως.

Τοξότης

Λατρεύεις τα ταξίδια του καλοκαιριού οπότε η Φθινοπωρινή Ισημερία γεμίζει με μελαγχολία την ψυχή σου. Πάρε βαθιές ανάσες και προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα καθώς θα υπάρξουν πολλές απαιτήσεις.

Αιγόκερως

Θα εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και θα δεις να βελτιώνονται διάφοροι τομείς στη ζωή σου αλλά καλό είναι να κρατάς τις ισορροπίες όταν οι άλλοι δεν σέβονται τα όριά σου.

Υδροχόος

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επισκεφθείς νέα μέρη και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Η Φθινοπωρινή Ισημερία σε βγάζει από την εσωστρέφειά σου και ανοίγει νέους δρόμους στη ζωή σου.

Ιχθείς

Ισορροπία και αυτογνωσία. Αυτά τα δύο φέρνει η Ισημερία στο ζώδιό σου ενώ θα εκτιμήσεις περισσότερο τις μικρές απολαύσεις της ζωής.