ΖΩΔΙΑ

Αυτό θα είναι το πιο άτυχο ζώδιο του Σεπτεμβρίου


JTeam

6 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτό θα είναι το πιο άτυχο ζώδιο του Σεπτεμβρίου
pexels
Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, καλό είναι να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου αυτόν τον μήνα

Ο μήνας ξεκίνησε γεμάτος νέες ευκαιρίες και τύχη για κάποια ζώδια ενώ για κάποια άλλα φέρνει αναποδιές και ατυχία. Μιλώντας στο Best Life, η αστρολόγος Λόρεν Ας αποκάλυψε βάσει των πλανητικών εξελίξεων, ποιο θα είναι το πιο άτυχο ζώδιο του Σεπτέμβρη.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον Κριό, σύμφωνα με την αστρολόγο. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το πρώτο του ζωδιακού κύκλου θέλει πάθος σε κάθε τομέα της ζωής του. Με κυβερνήτη τον δυναμικό Άρη, ο Κριός λατρεύει τις περιπέτειες και τις νέες εμπειρίες. Ωστόσο, ο Σεπτέμβρης που θεωρείται ο μήνας της μετάβασης όσο το καλοκαίρι τελειώνει, κάνει το ζώδιο αυτό να μην τα περνάει και τόσο καλά».

Αν είσαι Κριός λοιπόν, αναμένεται να διανύσεις μια πιο νωχελική φάση όπου δεν θα θες να κάνεις πολλά πράγματα και θα είσαι έξω από τα νερά σου ενώ ό,τι βάζεις στόχο, θα το βλέπεις να μην γίνεται πραγματικότητα. Καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις κάποια σημαντική απόφαση μες στον Σεπτέμβρη και να κινηθείς έξυπνα περιμένοντας να μπει ο Οκτώβρης που θα ενεργοποιήσει και πάλι, τη ζωηρή και έντονη σου φύση.

Το επόμενο ζώδιο που θεωρείται εξίσου άτυχο μες στον μήνα που ξεκίνησε, είναι ο Καρκίνος, σύμφωνα με την Ας καθώς η διάθεση θα είναι πεσμένη μαζί με τα όποια σχέδια που θα θέλει να θέσει για τη νέα σεζόν.

Από την άλλη, το ζώδιο της Παρθένου θα είναι ίσως το πιο τυχερό του Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τα άστρα, οπότε αν ανήκεις σε αυτό, μπορείς να ξεκινήσεις οτιδήποτε ονειρεύεσαι γιατί θα κρατήσει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.