APIVITA NATURAL REMEDIES: Αποτελεσματικές λύσεις με μελισσοκομικά προϊόντα και βότανα


JTeam

21 Μαΐου 2024

APIVITA NATURAL REMEDIES: Αποτελεσματικές λύσεις με μελισσοκομικά προϊόντα και βότανα
IG @apivita
H ΑPIVITA, η εταιρεία φυσικών καλλυντικών γεννημένη από τις μέλισσες και με την υπογραφή της επιστήμης, παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά NATURAL REMEDIES, σχεδιασμένη για να προσφέρει άμεση ανακούφιση, φυσικά

Η ΑPIVITA («η ζωής της μέλισσας») ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1979 από δύο φαρμακοποιούς (Νίκη & Νίκο Κουτσιανά) πρωτοπόρους στη βιώσιμη ανάπτυξη και γοητευμένοι από την κοινωνία των μελισσών. Ενθυλακώνοντας την πεμπτουσία της κυψέλης στα προϊόντα της, η APIVITA προσφέρει φυσικά προϊόντα με την υπογραφή της επιστήμης για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα.

Οι συνθέσεις της APIVITA, που προτείνονται από ειδικούς σε θέματα περιποίησης της επιδερμίδας ανά τον κόσμο, αξιοποιούν τη δύναμη των κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντων μέλισσας σε συνδυασμό με φυσικά δερματολογικά ενεργά συστατικά, για αποδεδειγμένα και ορατά αποτελέσματα.

Για περισσότερα από 45 χρόνια, η APIVITA επικονοιάζει μια φιλοσοφία αειφορίας και ευθύνης με απώτερο σκοπό την επίτευξη της ομορφιάς που σέβεται τη φύση και τον άνθρωπο. Ως ηγετικό μέλος της B Corp, η
APIVITA δεσμεύεται να βοηθά στην αναγέννηση 1 δισεκατομμυρίου μελισσών κάθε χρόνο μέσα από δωρεές και προγράμματα ευαισθητοποίησης για την προστασία τους.

NATURAL REMEDIES

Τα βότανα και τα μελισσοκομικά προϊόντα χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια στην παραδοσιακή ιατρική, προσφέροντας αποτελεσματικές θεραπείες. Η APIVITA ενισχύει αυτή την πλούσια παράδοση μέσω της
επιστήμης. Τα 4 προϊόντα της σειράς NATURAL REMEDIES περιέχουν θεραπευτικά βότανα και μελισσοκομικά προϊόντα σε πολλαπλές και προσεκτικά επιλεγμένες μορφές όπως βάμματα, έλαια και τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα για να προσφέρουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

ΤΖΕΛ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΜΕ ΑΡΝΙΚΑ

H άρνικα έχει παραδοσιακή τοπική χρήση για την ανακούφιση από μώλωπες και οιδήματα που μπορεί να προκληθούν από πτώσεις, διαστρέμματα ή τσιμπήματα εντόμων καθώς και για τη χαλάρωση των μυών μετά από σωματική άσκηση.

Jenny.Gr

Καινοτομία:

  • Bάμμα άρνικας
  • Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα άρνικας
  • Αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης

Δύο ισχυρά εκχυλίσματα άρνικας, πλούσια σε δραστικά μόρια με αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση συνδυάζονται με το αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης σε ένα δροσερό τζελ, για να προσφέρουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: 90% άμεση ανακούφιση. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών και για όσους κάνουν ομοιοπαθητική.

ΚΑΤΑΠΡΑΫΗΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ

H καλέντουλα έχει μακροχρόνια χρήση για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητές της, ιδιαίτερα για το ξηρό, ευαίσθητο και ήπια ερεθισμένο δέρμα, μετά την έκθεση στον ήλιο ή το ξύρισμα και για τη φροντίδα της απαλής επιδερμίδας των παιδιών.

Jenny.Gr

Καινοτομία:

  • Βάμμα καλέντουλας
  • Έλαιο καλέντουλας
  • Μέλι σε λιποσώματα

Δύο διαφορετικές μορφές καλέντουλας με καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες συνδυάζονται με το εξαιρετικά ενυδατικό μέλι ενθυλακωμένο σε λιποσώματα, για να δημιουργήσουν μια κρέμα μεταξένιας υφής με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: 93% καταπράϋνση. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών και για όσους κάνουν ομοιοπαθητική.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΛΗ

H πρόπολη είναι ένα εξαιρετικό μελισσοκομικό προϊόν γνωστό για τις αντιβακτηριακές, αντιμυκητιασικές και αντιικές του ιδιότητες, που χρησιμοποιείται παραδοσιακά σε μικροτραυματισμούς, γρατσουνιές και στο πόδι αθλητή και για την καταπολέμηση ατελειών και σπυριών.

Jenny.Gr

Καινοτομία:

  • Πατενταρισμένο εκχύλισμα προστατευτικής πρόπολης
  • Βάμμα πρόπολης
  • Αντιμικροβιακό εκχύλισμα πρόπολης

Τρεις διαφορετικές μορφές πρόπολης, του πιο γνωστού φυσικού αντιμικροβιακού συστατικού, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια κρέμα ελαφριάς υφής με μέγιστη αποτελεσματικότητα: 83% αποκατάσταση της
υφής του δέρματος. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών και για όσους κάνουν ομοιοπαθητική.

ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΓΙΑ ΕΝΤΡΙΒΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

Ο ευκάλυπτος χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ευεργετική του δράση κατά των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος και για την ανακούφιση από μυϊκούς πόνους.

Jenny.Gr

Καινοτομία:

  • Αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου 4%
  • Ενισχυμένο κερί μέλισσας
  • Λάδι πρόπολης

To πλούσιο σε δραστικά συστατικά αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου συνδυάζεται με την μαλακτική δράση ενισχυμένου κεριού μέλισσας και με την προστατευτική δράση ελαίου πρόπολης για να δημιουργηθεί μία κρέμα με πλούσια υφή και αναζωογονητικό άρωμα με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: 83% ανακούφιση από τα πρώτα σημάδια του χειμώνα. Κατάλληλο για ενήλικες.