CELEBRITIES

Mια διαφορετική Eva Longoria


Τζουλιάννα Καρνέζη

28 Μαΐου 2012

EVA-LONGORIA1.jpg

Mιλάει στο γαλλικό κανάλι europe 1 και στον Νίκο Αλιάγα για τη φιλανθρωπική της δράση, τη σχέση της με την πολιτική και τα μελλοντικά της σχέδια.

Στο Παρίσι, στο ξενοδοχείο Four Seasons George V, λαμβάνει χώρα το φιλανθρωπικό Global Gift Gala και η λαμπερή Λατίνα Eva Longoria θα βρίσκετε εκεί για να στηρίξει μια συγκεκριμένη φιλανθρωπική οργάνωση την "Ce Ke du Bonheur" του Γάλλου ηθοποιού Omar Sy. "Διάλεξα το συγκεκριμένο ίδρυμα γιατί έχω αδυναμία στο ίδιο τον Omar αλλά και γιατί προσφέρει βοήθεια στα παιδιά όλου του κόσμου" δηλώνει η ίδια. Άλλωστε η έντονη δράση της σταρ στην υποστήριξη των Λατινοαμερικάνικων κοινωνιών είναι λίγο πολύ γνωστή. "Ένιωσα την ανάγκη να αναπτύξω φιλανθρωπική δραστηριότητα πολύ πριν γίνω γνωστή. Η αδελφή μου είναι ένα άτομο με ειδικές ανάγκες κι έτσι μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου έμαθα να βοηθώ του άλλους. Η ίδια η μητέρα μου ήταν δασκάλα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ναι, το ξέρω είναι λίγο μόδα η φιλανθρωπική δράση, όμως εγώ την ξεκίνησα πολύ πριν γίνω γνωστή" λέει στον Νίκο Αλιάγα και συμπληρώνει "Θεωρώ ότι η φιλανθρωπική δράση στην Ευρώπη ειδικά τώρα στην εποχή της κρίσης είναι ιδιαίτερα σημαντική."

Επιπλέον, στη συνέντευξή της, επιβεβαιώνει την ενασχόλησή της με την πολιτική και κυρίως με την πολιτική υποστήριξης που ακολουθεί ο Ομπάμα σε σχέση με τους Latinos και συγκριμένα με τις γυναίκες Latinos στην Αμερική.

Κλείνοντας αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια. Το Desparate Ηousewifes είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε για την Eva Longoria "Είμαι στεναχωρημένη για αυτό αλλά από την άλλη επιθυμώ να κάνω άλλα πράγματα" δηλώνει. Ένα από αυτά είναι η νέα της ταινία Christiada όπου πρωταγωνιστεί με τον Andy Garcia και μιλά για το 1926 μια ταραγμένη χρονολογία στη ιστορία του Μεξικού με κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές.

Φαίνεται ότι η Eva Longoria έχει σχέδια για το μέλλον πολύ διαφορετικά από αυτά που την είχαμε συνηθίσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.