CELEBRITIES

Halle Berry: «Η δεύτερη εγκυμοσύνη μου είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου»


9 Απριλίου 2013

HALLE-BERRY-KATH.jpg

Μιλάει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της.

Μετά τα νέα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Halle Berry, η ίδια η 46χρονη ηθοποιός δήλωσε στο CNN ότι και η ίδια έμεινε έκπληκτη όταν διαπίστωσε την εγκυμοσύνη της. «Ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου, για να σας πω την αλήθεια.», είπε η Berry. «Νόμιζα ότι είχα περάσει τη φάση που αυτό θα μπορούσε να είναι για μένα πραγματικότητα. Οπότε ήταν μεγάλη έκπληξη και η πιο υπέροχη. Αισθάνομαι υπέροχα!» Στην ερώτηση εάν οι φήμες ότι περιμένει αγόρι είναι αληθείς, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν ξέρω. Δεν ξέρω. Αλλά (το μωρό) είναι υγιές.»

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όλες τις μέλλουσες μητέρες οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα να τραφούν σωστά. «Ειδικά τώρα που είμαι μία έγκυος γυναίκα και έχω ήδη ένα παιδί… είναι πολύ σημαντικό αυτό που συμβαίνει στο μωρό ενώ βρίσκεται στη μήτρα. Και οι πρώτες 1000 μέρες είναι σημαντικές. Η καλή διατροφή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι απαραίτητη για να αναπτυχθεί το μωρό κανονικά και σωστά.»

Η Halle Berry σε πρόσφατη επίσκεψή της στο Buenos Aires για την προώθηση της ταινίας "The Call": [gallery-152416]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.