CELEBRITIES

Το χρυσό δαχτυλίδι της Heidi Klum


5 Μαΐου 2013

Τί συμβολίζει;

Ένα δαχτυλίδι στο χέρι της Heidi Klum, ίδιο με το δαχτυλίδι που φοράει και ο σύντροφός της Martin Kristen, έχει τραβήξει τα βλέμματα των παπαράτσι και όλων όσων έχουν συναντήσει τελευταία το διάσημο μοντέλο. «Είναι ένα δαχτυλίδι που πήρα από τον σύντροφό μου. Είναι δώρο.», δήλωσε το μοντέλο για το χρυσό αυτό δαχτυλίδι που φέρει την επιγραφή “Martin”, παραδεχόμενη εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτή και ο σύντροφός της είναι ήδη αρραβωνιασμένοι.

Απαντώντας στην ερώτηση για το τι την έκανε να ερωτευτεί τον πρώην σωματοφύλακα, η Klum αποκάλυψε ότι ήταν κυρίως το στιλ του, που προφανώς αποτελεί και αντανάκλαση της προσωπικότητάς του. «Μου αρέσουν τα 'ξεκάθαρα', σκισμένα jeans, που έχουν πλυθεί αμέτρητες φορές και κάνουν καλή εφαρμογή. Και ένα cool T-shirt. Δεν μου αρέσει ένας άντρας που είναι πολύ καλοντυμένος ή έχει έντονο στιλ. Το προτιμώ πιο ατημέλητο.»

Φωτογραφίες της Heidi Klum και του συντρόφου της Martin Kristen, από  πρόσφατη έξοδό τους στο West Hollywood, στις οποίες διακρίνονται να φορούν τις χρυσές τους 'βέρες':  [gallery-167311]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.