CELEBRITIES

Η δήλωση της Angelina Jolie στη Guardian σχετικά με τα gossip της showbiz


15 Μαΐου 2013

H Jolie γελοιοποίησε τη βιομηχανία του gossip σαν αρρενωπός άνδρας να δηλώνει γκέι.

Ενώ περιοδικά που ασχολούνται με τη showbiz επέμεναν ότι η  αναζητεί αισθησιακά ξενοδοχεία όπου θα διένυε τον μήνα του μέλιτος -και μάλιστα ευρισκόμενη σχεδόν σε υστερία προκειμένου να προλάβει τον γάμο της Jennifer Aniston- η ηθοποιός στην πραγματικότητα ανέρρωνε από την επέμβαση που με γενναιότητα χθες δημοσιοποίησε.

Η δυναμική ηθοποιός, μέσα από το γράμμα της όπου αποκάλυπτε την απόφαση της για διπλή μαστεκτομή προκάλεσε την βιομηχανία των celebrity να επανεξετάσει τις «αξίες» της, αναφέρει σε εκτενές άρθρο του ο Guardian.

Διαβάστε απόσπασμα του εν λόγω άρθρου:

«Η Angelina Jolie δεν είναι ασφαλώς η πρώτη ηθοποιός που έχει κάνει μαστεκτομή, όρος που ιατρικά συνήθως αναφέρεται ως αφαίρεση ενός τουλάχιστον ανατομικού γνωρίσματος, που οι γυναίκες ηθοποιοί αναμένεται να σηκώνουν «ως λάβαρο» για χάρη της καριέρας τους. Στη πραγματικότητα μου έρχονται στο μυαλό τέσσερις ηθοποιοί που έχουν συζητήσει δημόσια για τη μαστεκτομή τους όπως η Olivia Newton-John, η Lynn Redgrave και η Kathy Bates.

Ούτε είναι η πρώτη που υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή καθώς όπως είχε ανακοινώσει πέρυσι η διάσημη τηλεοπτική περσόνα Sharon Osbourne στο περιοδικό «Hello», υπεβλήθη σε μαστεκτομή όταν ανακάλυψε ότι είχε το γονίδιο του καρκίνου του μαστού.

«Η Jolie γελοιοποίησε τη βιομηχανία του κουτσομπολιού». Διαβάστε περισσότερα στο koolnews.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.