CELEBRITIES

Christy Turlington: «Στα 44 δεν αισθάνομαι εντελώς άνετη με τα εσώρουχά μου»


17 Μαΐου 2013

Φωτογραφίζεται για το αμερικανικό Harper's Bazaar.

Το πρώην supermodel Christy Turlington φωτογραφήθηκε για το αμερικανικό περιοδικό Harper's Bazaar και μίλησε για την επιτυχημένη καριέρα της, αλλά και για το πώς αισθάνεται με τον εαυτό της στα 44 της χρόνια. «Ξέρετε, είμαι πλέον 44 και όχι 14», λέει το πρώην ‘ultimate supermodel’. «Είμαι υγιής , δεν έχω κάνει τίποτα στον εαυτό μου, κάνω γυμναστική. Αλλά ούτε και αισθάνομαι εντελώς άνετη με εσώρουχά μου.

Η Turlington που είναι μητέρα δύο παιδιών, της 9χρονης Grace και του 7χρονου Finn, ασχολείται πλέον περιστασιακά με το μόντελινγκ. «Αισθάνομαι σαν να είναι για μένα ένα δώρο. Το κάνω πλέον σπάνια, οπότε μπορώ να το εκτιμήσω με άλλο τρόπο.», λέει το πρώην μοντέλο, που σήμερα ασχολείται και με τη φιλανθρωπία, αφού θυμάται να λέει στον εαυτό της στα μέσα της επιτυχημένης της καριέρας στο μόντελινγκ: «Δεν είμαι μόνο αυτό. Είναι υπέροχο, αλλά θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα. Και κατάφερα να κάνω τα πράγματα και χάρη σ’αυτό και συνεχίζω να τα κάνω με τους δικούς μου όρους.»

Δείτε τη φωτογράφηση της Christy Turlington για το Bazaar:

[gallery-173388] Photo Credits: harpersbazaar.com  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.