CELEBRITIES

Michael Douglas: Ο νέος του ρόλος τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο


24 Μαΐου 2013

Τι είπε για την Catherine Zeta-Jones.

Ο Michael Douglas που βρέθηκε στις Κάννες για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας ‘Behind the Candelabra’ δεν θα μπορούσε, όπως δηλώνει, να είναι περισσότερο χαρούμενος, αφού η σύζυγός του Catherine Zeta-Jones, που τον περασμένο μήνα εισήχθη σε κλινική για διπολική διαταραχή, ολοκλήρωσε την περασμένη Τρίτη τη θεραπεία της. «Η Catherine τα πάει υπέροχα.», είπε ο 68χρονος ηθοποιός στο κανάλι Extra. «Τα έχει βρει με τον εαυτό της με τη βοήθεια και των γιατρών της και ανυπομονεί φύγει!» Ο ίδιος είπε επίσης ότι ο λόγος για τον οποίο η 43χρονη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί το πρόβλημά της, ήταν για να μειώσει το ‘στίγμα’ που συνοδεύει συχνά τις ψυχικές ασθένειες. «Υπάρχουν τόσα παραλειπόμενα που είναι καλύτερα να βγεις και να πεις την ιστορία σου πριν γίνει αντικείμενο κουτσομπολιού.», εξήγησε.

Ο Douglas στην press conference που δόθηκε για τη νέα του ταινία, ευχαρίστησε με δάκρια στα μάτια τον σκηνοθέτη Steven Soderbergh που του προσέφερε τον ρόλο του Liberace, αμέσως μετά τη θεραπεία του με τον καρκίνο. «Ήταν αμέσως μετά τον καρκίνο που μου δόθηκε αυτό το υπέροχο δώρο.», είπε. «Θα είμαι αιώνια ευγνώμων στον Steven και τον (παραγωγό) Jerry (Weintraub).»

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.