CELEBRITIES

Δεύτερη κλοπή κοσμημάτων στις Κάννες!


25 Μαΐου 2013

Έκλεψαν κόσμημα του οίκου de Grisogono.

Ένα διαμαντένιο κολιέ του οίκου de Grisogono, αξίας 2 εκ. Ευρώ, εκλάπη την Πέμπτη από το Φεστιβάλ των Καννών. Σύμφωνα με τον Fawaz Gruosi, ιδρυτή του οίκου, το συγκεκριμένο κόσμημα αποτελούσε κομμάτι της συλλογής για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του οίκου και ήταν ένα από τα κομμάτια που φορέθηκαν στο λαμπερό πάρτι που δόθηκε στο Hôtel du Cap-Eden-Roc. Παρά το γεγονός ότι στο event υπήρχε μεγάλη αστυνόμευση, σε έλεγχο που έγινε στο τέλος της βραδιάς, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω κόσμημα έλειπε από τη συλλογή. «Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη… ήταν ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια που είχαμε.», δήλωσε ο Gruosi στο Reuters. «Η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει τι συνέβη."

Αυτή ήταν η δεύτερη κλοπή κοσμημάτων στις Κάννες μέσα σε μία εβδομάδα, αφού την περασμένη εβδομάδα εκλάπησαν κοσμήματα του οίκου Chopard, από δωμάτιο ξενοδοχείου, τα οποία προορίζονταν να φορεθούν από διάφορες stars.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.