CELEBRITIES

Kendall Jenner: Πολύ κοντά στην καριέρα που ονειρεύεται


3 Ιουνίου 2013

Ποιο brand την επέλεξε για πρόσωπο της νέας του καμπάνιας.

ΗKendall Jenner, που επισκέφτηκε πρόσφατα την Ελλάδα, βρίσκεται ένα βήμα πριν την καριέρα που ονειρεύεται στο μόντελινγκ. Η αδελφή της Kim Kardashian, που πρωταγωνιστεί επίσης στο reality show ‘Keeping Up With the Kardashians’, και που μόλις πριν λίγο καιρό δήλωσε πως ονειρεύεται να γίνει ένας από τους «Αγγέλους» της Victorias’ Secret, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για μαγιό της Aqua Bendita. Ένα από τα πρόσωπα της εταιρίας υπήρξε και η Candice Swanepoel, νυν μοντέλο της Victoria’s Secret.

Στη νέα αυτή φωτογράφηση η Jenner ποζάρει με ένα floral μπικίνι, επιδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ εκτός από το μόντελινγκ ετοιμάζει και το δικό της brand. «Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο γι’αυτό που μου αρέσει να κάνω, δηλαδή το μόντελινγκ. Νομίζω πως βρίσκομαι στο δικό μου δρόμο για καριέρα και δεν με νοιάζει για το αν λένε ότι επισκιάζομαι από τις αδελφές μου. Κάνω τη δική μου δουλειά.», λέει το νεαρό μοντέλο, που παράλληλα νιώθει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με τη σιλουέτα της, που κατά γενική ομολογία διαφέρει κατά πολύ από την καμπυλάτη σιλουέτα των άλλων αδελφών Kardashian. «Πάντα με κριτικάρουν για το ότι είμαι πολύ αδύνατη. Προσπαθώ να πάρω βάρος, αλλά το σώμα μου δεν με αφήνει. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι είναι ότι το να λες κάποιον πολύ αδύνατο είναι το ίδιο με το να αποκαλείς κάποιον πολύ χοντρό. Δεν είναι ωραίο συναίσθημα.»

Η φωτογράφιση της Kendall Jenner για την Aqua Bendita.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.