CELEBRITIES

Diane Kruger: «Τιμώρησα πολλά αγόρια εξαιτίας της έλλειψης πατρικής φιγούρας»


8 Ιουλίου 2013

Pic410.jpg

Φωτογραφίζεται για το βρετανικό Marie Claire.

Μπορεί η Diane Kruger να έχει βρει τα τελευταία 7 χρόνια τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του αμερικανού ηθοποιού Joshua Jackson, ωστόσο όπως αποκαλύπτει η ‘Ωραία Ελένη’ της ταινίας ‘Τροία’, μέχρι να τον συναντήσει μάλλον παίδεψε πολλούς άνδρες. «Ω, είμαι σίγουρη πως τιμώρησα πολλούς άνδρες εξαιτίας της έλλειψης μιας πατρικής φιγούρας. Και είμαι σίγουρη ότι βγήκα με άνδρες που ήταν πολύ μεγαλύτεροι από τους άνδρες με τους οποίους θα έπρεπε να είχα βγει.», λέει η ηθοποιός που από το 2001 ως το 2006 ήταν παντρεμένη με τον γάλλο ηθοποιό και νυν σύζυγο της Marion Cotillard, Guillaume Canet. «Αλλά τελικά δεν κρατάω κακία. Αγαπώ τους άνδρες. Θέλω μία οικογένεια για τον εαυτό μου. Δεν είμαι πλέον θυμωμένη μαζί του.»

Η Kruger που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία λέει επίσης ότι αυτό που τη βοήθησε να βελτιώσει τις προσωπικές της σχέσης ήταν η μακροχρόνια ψυχοθεραπεία για την οποία υποστηρίζει ότι «δεν πρόκειται για λήψη βοήθειας, αλλά για διευκόλυνση στο να τα καταφέρνεις με τη ζωή σου γενικά.»

Στη φωτογράφηση η 36χρονη ηθοποιός φοράει μία σειρά ρούχων της Chanel Haute Couture, αφού η σχέση της με τον οίκο και τον Karl Lagerfeld είναι μάλλον ‘οικογενειακή’, καθώς υπήρξε μοντέλο του οίκου από τα 15 της χρόνια.

[gallery-206296] Photo Credits: marieclaire.co.uk

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.