CELEBRITIES

Lindsay Lohan: «Είμαι ο χειρότερος εχθρός μου»


20 Αυγούστου 2013

Μίλησε για όλα στην Oprah.

Τέσσερις μέρες μετά το εξιτήριό της από το κέντρο αποτοξίνωσης στο οποίο παρέμεινε για 90 ημέρες, η Lindsay Lohan έδωσε μία συνέντευξη στην Oprah Winfrey όπου μίλησε για το παρελθόν της, «τον εθισμό της στο χάος», αλλά και για το πόσο διαφορετική ήταν η θεραπεία της αυτή τη φορά.

«Αισθάνομαι πολύ καλά.», είπε η ηθοποιός που τον περασμένο Μάρτιο είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. «Είναι παράξενο να είσαι έγκλειστος για 3 μήνες και μετά να προσπαθείς να εγκλιματιστείς στην πραγματική ζωή. Με όλο το χάος που είχα συνηθίσει να υπάρχει γύρω μου , κατά κάποιον τρόπο μέσα μου ήξερα ότι ήθελα να πάω φυλακή. Νομίζω ότι αυτό υπήρχε υποσυνείδητα στο μυαλό μου... (ήθελα) απλώς να ηρεμήσω.» συμπλήρωσε με δάκρια στα μάτια. «Μπήκα μέσα αποζητώντας μία πνευματικότητα, πραγματικά ανοιχτή και έτοιμη να είμαι πολύ ειλικρινής.» Όπως λέει, χρειάστηκε χρόνο για να το συνειδητοποιήσει, τρία χρόνια μετά τη φυλάκισής της για δύο εβδομάδες, αφότου δεν παρουσιάστηκε σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα κατά του αλκοολισμού, μετά από απαίτηση του δικαστηρίου.

«Είμαι ο χειρότερος εχθρός μου», τόνισε στη συνέντευξη, δείχνοντας να έχει προς το παρόν κατανοήει τις συνέπειες που είχε στη ζωή της ο εθισμός. Το μόνο που θέλει να κάνει τώρα είναι να ασχοληθεί με τα πράγματα που τη γεμίζουν και την κάνουν ευτυχισμένη. «Να κάνω πράγματα που με έκαναν πιο χαρούμενη από ποτέ σε όλη μου τη ζωή, να δουλέψω πολύ σκληρά και να επικεντρωθώ στο να αποδείξω τον εαυτό όπως είχα κάνει στο παρελθόν, κάτι που το έχασα. Πρέπει να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στην καριέρα μου που έχουν τις αμφιβολίες τους.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.