CELEBRITIES

DiCaprio-Scorsese: Το δίδυμο της επιτυχίας


28 Αυγούστου 2013

DICAPRIO-SCORSESE-K.jpg

Μια κρυφή ματιά στα παρασκήνια του «The Wolf of Wall Street».

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα δίδυμο που προκαλεί δέος και σε καθηλώνει στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου. Πόσο μάλλον όταν το βλέπεις μαζί να συνεργάζεται!

Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio πρόσφεραν μοναδικές στιγμές στους σινεφίλ, καθώς ο φωτογραφικός φακός της Brigitte Lacombe τους απαθανάτισε μαζί την ώρα που γύριζαν τις σκηνές της επερχόμενης ταινίας τους. Και φυσικά το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Οι φωτογραφίες των γυρισμάτων του «The Wolf of Wall Street» αξίζουν κάτι παραπάνω από Oscar!

Ο Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio, οι οποίοι συνεργάζονται για 5η φορά μαζί, επιστρέφουν στα χρόνια που ο καπιταλισμός ήταν ένα ολοήμερο πάρτι στο «The Wolf of Wall Street» και παρουσιάζουν μια ταινία βασισμένη στο αυτοβιογραφικό best - seller του Jordan Belfort. 

Το έργο τους αποτελεί μια αντισυμβατική χαρτογράφηση της ζωής των χρηματιστών της Νέας Υόρκης στις δεκαετίες του '80 και του '90, όταν ακόμη η Wall Street χρηματοδοτούσε το αδηφάγο αμερικανικό όνειρο. Ο Matthew McConaughey πλαισιώνει τον Leonardo DiCaprio και μαζί τους παίζουν οι Jonah Hill, Jean Dujardin, Jon Favreau  και Rob reiner.

Πάρτε μια γεύση από το τι σας περιμένει ρίχνοντας μια κρυφή ματιά στα παρασκήνια του «The Wolf of Wall Street» στο Koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.